- 1. מחממים תנור ל-200 מעלות. מבשלים את האגסים עם היין הלבן והסוכר למשך כ-10 דקות ומניחים בצד.
-
- 2. חותכים את הסינטה ל-12 רצועות של 50 גרם כל אחת ומשטחים לעובי דק (3-2 מ"מ).
-
- 3. מגלגלים את האספרגוס בנתח הסינטה.
-
- 4. מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית, מניחים את הגבעולים ומוסיפים מלח ופלפל.
-
- 5. מוסיפים את האגסים ומפזרים את הסוכר.
-
- 6. מוסיפים יין אדום ומביאים לרתיחה, עד שהרוטב מתקרמל. מוסיפים כף חמאה.
-
- 7. מכניסים לתנור שחיממנו ל-5 דקות. מוציאים את המחבת מהתנור, מחזירים לאש, מוסיפים בצל ירוק וממשיכים לצמצם את הרוטב 2 דקות נוספות. מגישים.