- 1.מערבבים את חומרי הבלינצ'ס עד שמתקבלת עיסה אחידה.
-
- 2. מחממים מחבת עם שמן (אפשר להשתמש בספריי שמן), לוקחים חצי מצקת מהבלילה ומניחים במחבת.
-
- 3. בתנועה סיבובית משטיחים את הבלילה במחבת לעובי של כחצי ס"מ. ומשחימים קלות משני הצדדים. מניחים בצד.
-
- 4. לקציפה: במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה, מוסיפים תמצית תותים ואבקת סוכר. ממשיכים בהקצפה ומוסיפים את התותים עד לקבלת מרקם אוורירי.
-
- 5. לרוטב התות: מעבירים לבלנדר את כל החומרים ומערבלים.
-
- 6. את התערובת מעבירים לסיר על אש קטנה ומביאים לרתיחה.
-
- 7. לאחר שהרוטב רתח מעבירים למקרר לכשעה.
-
- 8. מקציפים שמנת וסוכר עד ליצירת קצפת.
-
- 9. פורסים את עלה הבלינצ'ס, מניחים בתוכו קציפת תותים, מוסיפים מעט קצפת רגילה, פרוסות תותים טריים ומגלגלים. מעטרים בקצפת וברוטב התות ומגישים.