וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בלינצ'ס במילוי קציפת תותים טריים

מתכון של מסעדת הבלינצ'ס ההונגרי

מתכון מאת: הבלינצ'ס ההונגרי, מערכת וואלה

צילום:עידו שחם, עריכה: אמיר קוטיגרו

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • לבלילת הבלינצ'ס:
  • 5 ביצים
  • כוס וחצי קמח
  • 3/4 כוס חלב
  • כפית סוכר
  • קורט מלח
  • לקציפת התותים:
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • 4 כפות תמצית תות (להשיג בסופר ובחנויות קונדיטוריה)
  • כף אבקת סוכר
  • 200 גרם תותים טריים
  • לרוטב תות:
  • 200 גרם תותים טריים
  • כף אבקת סוכר
  • מיץ מתפוז שלם
  • מיץ מחצי לימון
  • לקצפת:
  • מיכל שמנת להקצפה
  • 1/2 1 כפות אבקת סוכר

אופן ההכנה

  • 1.מערבבים את חומרי הבלינצ'ס עד שמתקבלת עיסה אחידה.
  • 2. מחממים מחבת עם שמן (אפשר להשתמש בספריי שמן), לוקחים חצי מצקת מהבלילה ומניחים במחבת.
  • 3. בתנועה סיבובית משטיחים את הבלילה במחבת לעובי של כחצי ס"מ. ומשחימים קלות משני הצדדים. מניחים בצד.
  • 4. לקציפה: במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה, מוסיפים תמצית תותים ואבקת סוכר. ממשיכים בהקצפה ומוסיפים את התותים עד לקבלת מרקם אוורירי.
  • 5. לרוטב התות: מעבירים לבלנדר את כל החומרים ומערבלים.
  • 6. את התערובת מעבירים לסיר על אש קטנה ומביאים לרתיחה.
  • 7. לאחר שהרוטב רתח מעבירים למקרר לכשעה.
  • 8. מקציפים שמנת וסוכר עד ליצירת קצפת.
  • 9. פורסים את עלה הבלינצ'ס, מניחים בתוכו קציפת תותים, מוסיפים מעט קצפת רגילה, פרוסות תותים טריים ומגלגלים. מעטרים בקצפת וברוטב התות ומגישים.
  • עוגת ביסקוויטים וקליק ללא אפייה

  • עוגת קוקוס ומשמשים בחושה

  • חיתוכיות שוקולד ותפוזים

  • מאפינס דבש

  • קאפקייקס וניל

  • פאדג' שוקולד תפוז

  • חטיפי גרנולה

  • עוגיות סנדוויץ' שוקולד

  • עוגיות שוקולד

  • נקטרינות עם קראמבל שקדים

  • גאלט פירות העונה

  • פאי שוקולד

  • מרנג אגוזים לבן עם קומפוט תותים

  • קוקילידה ביתית

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully