- לרולדה:
- 1. מחממים תנור ל-220 מעלות. בקערת המיקסר מקציפים ביצים וסוכר במהירות גבוהה לקבלת קצף תפוח ובהיר.
-
- 2. מוסיפים את המים והווניל לאט ותוך כדי הקצפה (נזהרים שלא להפיל את הקצף).
-
- 3. בקערה נפרדת מנפים את הקמח יחד עם הסודה והמלח ומקפלים בעדינות לתערובת קצף הביצים.
-
- 4. משטחים את התערובת על נייר אפייה משומן קלות בתרסיס שמן. אופים כ-10 דקות עד שהרולדה שחומה וקפיצית למגע.
-
- 5. הופכים את הרולדה על נייר אפייה נוסף, מפודר באבקת סוכר. מקלפים את הנייר שעליו אפינו ומגלגלים את הרולדה לגליל, משאירים אותה מגולגלת כחצי שעה, עטופה בניילון נצמד.
-
- 6. עוברים להכין את המילוי: מערבלים במיקסר עם וו גיטרה את חומרי המלית במהירות בינונית, עד לקבלת מסה אחידה. מניחים בצד.
-
- 7. לציפוי: בקערת המיקסר מערבבים עם וו גיטרה את כל חומרי הציפוי פרט למים.
-
- 8. מתחילים להוסיף את המים עד לקבלת קרם משחתי הניתן למריחה (לא בטוח שנשתמש בכל כמות המים).
-
- 9. הרכבת העוגה: פורסים את הרולדה על משטח, מורחים את הקרם בשכבה אחידה ומגלגלים שוב לרולדה.
-
- 10. מורחים את הציפוי ובעזרת מזלג יוצרים דוגמת גזע עץ (לא חובה). שומרים במקרר עד להגשה ומפדרים באבקת סוכר ליצירת מראה מושלג.