- 1. מפרידים את פרחי הכרובית בעזרת סכין.
-
- 2. חותכים לפרוסות דקות ושומרים בצד לשימוש מאוחר יותר את כל יתר חלקי הכרובית.
-
- 3. במחבת, מקרמלים את בצלי אשקלון ביחד עם השום והכרישה עד להזהבה.
-
- 4. קוצצים את שארית הכרובית (אפשר גם את החלק הפנימי!) ומוסיפים לבצל ביחד עם השמנת והחלב.
-
- 5. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-15 דקות על אש קטנה.
-
- 6. מרפדים תחתית כלי פיירקס שטוח בפרוסות פרחי הכרובית עד לכיסוי מוחלט. מפזרים קצת מלח ים ופלפל לבן מעלוחוזרים על התהליך שלוש פעמים.
-
- 7. טוחנים במגימיקס את תערובת הבצל והכרובית ומכסים את שכבת פרחי הכרובית עמה.
-
- 8. אופים בתנור ב-200 מעלות עד לקבלת צבע זהוב (צריך לקחת כשמונה דקות).
-
- 9. מטגנים את הקדאיף בשמן ומפזרים מעל הגראטן לפני ההגשה ביחד עם מספר עלי חמציץ שטופים.