- . לשים קמח, מים, שמרים ומלח בוו גיטרה עד לקבלת מרקם אחיד.
-
- 2. מתפיחים את הבצק כאשר מכוסה בבד לח בטמפרטורת החדר כחצי שעה.
-
- 3. מטגנים את הבצל עם חמש כפות שמן זית עד להזהבה ומוסיפים כרבע כוס של עלי זעתר ואת הכרובית.
-
- 4. לאחר כשלוש דקות על אש נמוכה מוסיפים את הסומאק, מתבלים במלח פלפל ומקררים.
-
- 5. מרדדים את הבצק לעובי דק וחיתחו אותו לעיגולים של כ25 סנטימטר. מניחים במרכז כל עיגול שתי פרוסות של גבינת עיזים וכרבע מהמלית של הכרובית והזעתר.
-
- 6. סוגרים את הקראס כמו ספר כאשר תנועת הליפוף מתבצעת בצורה של משולש וכך נוצר משולש בצק.
-
- 7. טורפים את הביצה עם קצת מלח ומניחים לתפיחה נוספת של שעה.
-
- 8. אופים בתנור ב180 מעלות כ20 דקות.