- .מחממים סיר גדול עם מי מלח וכשהם רותחים מוסיפים את פרחי הכרובית ומבשלים 10 דקות עד שהכרובית רכה אבל המרקם עדיין יציב (כלומר לא מתפוררת). מסננים.
-
- 2. מועכים את פרחי הכרובית הרכים עם מועך של פירה או מרסקים במעבד מזון עם דסקית פומפייה. לא מומלץ לרסק עם להב רגיל, כדי שלא תתקבל מחית.
-
- 3. מוסיפים לפירורי הכרובית 3 ביצים, פירורי לחם, מלח ופלפל ומערבבים היטב ליצירת תערובת ללביבות. אם התערובת מתפרקת אפשר להוסיף עוד ביצה.
-
- 4. מחממים שמן במחבת גדולה. בידיים מקומחות/רטובות יוצרים לביבות ומטגנים 3 דקות מכל צד עד להזהבה משני הצדדים.
-
- ללא טיגון: מחממים מראש תנור ל-190 מעלות. מניחים את הקציצות בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים או מרססים בשמן, ואופים כ-30 דקות עד שהקציצות זהובות.