- 1. בסיר שטוח מסדרים חצי מכמות הבצל מעל מחצית מכמות העגבניות.
-
- 2. מפזרים מעל חצי כף נענע יבשה, את השמן את רסק העגבניות, מעט מלח וחצי מכמות התבלינים.
-
- 3. מניחים מעל את נתחי הבשר ושאר הירקות באותו סדר (בצל ומעל עגבנייה).
-
- 4. מתבלים שוב עם שאר התבלינים. מוסיפים כוס מים רותחים מביאים לרתיחה מנמיכים אש ומוסיפים את עלי הנענע הטריים ומבשלים על אש קטנה כשעה.
-
- 5. מסדרים מעל את החצילים המטוגנים, סוגרים היטב את הסיר, ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-140 מעלות.
-
- 6. לאחר כ-20 דקות מנמיכים את חום התנור ל-110 מעלות וממשיכים לבשל בתנור עוד כ-5 שעות. מגישים.