- 1. מערבבים בקערה או בקערת המיקסר, שקדים טחונים, 100 גרם סוכר, חלבונים ותפוז מסוכר.
-
- 2.מכינים סירופ סוכר מ 220 גר' סוכר ומים מים ומבשלים ל- 118 מעלות עם מדחום. אם אין מדחום מסירים מהאש כשהסירופ מתחיל לשנות מעט את צבעו.
-
- 3.מוזגים את תערובת הסירופ על מסת השקדים ומערבבים על ידי וו גיטרה עד להומוגניות. מוסיפים את תמצית הווניל וגרידת התפוז ,סודה לשתייה ומערבבים למסה חלקה ומשחתית.
-
- 4.מניחים בשק זילוף ומזלפים על תבנית (מפודרת באבקת סוכר) נשיקות בגודל הרצוי, מפזרים מעל עוד אבקת סוכר, מגלגלים לכדור ומזה יוצרים כדור (לא חובה, גם עגול יוצא יפה).
-
- 5.עוטפים את העוגייה באבקת סוכר, מניחים על תבנית עם נייר אפיה, תופחים קלות על העוגיות לשיטוח.
-
- 6.אופים בחום 180 מעלות בתנור טורבו למשך 8 דק' +/-,עד קבלת צבע זהוב ומרקם סדוק .