חרוסת בנוסח טריפולי

מתכון מאת: רעות ארביב, מערכת וואלה!
אילוסטרציה

מצרכים

  • 100 גרם שקדים שלמים
  • 100 גרם אגוזי מלך
  • 100 גרם אגוזי לוז
  • 200 גרם תמרים מגולענים (עדיף מזן מג'הול)
  • 50 גרם צימוקים
  • קורט בז'רט או בהרט
  • ½ כוס או יותר מיץ ענבים טרי

אופן ההכנה

  • 1.טוחנים במעבד מזון את האגוזים השונים לפירורים דקים.
  • 2. מוציאים לקערה, וטוחנים את הפירות היבשים לממרח. תוך כדי הטחינה מוסיפים בהדרגה את מיץ הענבים ואת הבהרט, עד לקבלת ממרח סמיך.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully