- 1. מצפים את בסיס העוגה בקרם השוקולד מכל הכיוונים. לשים בצק לבן ומרדדים בצק לבן לעובי 3 מ"מ. מרדדים במערוך טקסטורה לקבלת דוגמא פרחונית וחגיגית.
-
- 2. מניחים את המערוך החלק במרכז עלה הבצק ומקפלים עליו את הבצק.
-
- 3. מרימים את המערוך עם הבצק ומניחים על הקצה הקרוב אלינו של העוגה. מגלגלים את הבצק על גבי העוגה.
-
- 4. מחליקים בעדינות קמטים מלמעלה ובצדדים. חותכים עודפי בצק מלמטה.
-
- 5. לחלה: לקבלת צבע חום בהיר-לשים יחד 1 חב' לבן + 1 חב' חום.
-
- 6. מגלגלים 3 נחשים בעובי 7 מ"מ, מרטיבים אותם וקולעים מהם צמה. מהדקים את הקצוות לצורת חלה.
-
- 7. מפזרים מעט שומשום מעל.
-
- 8. לנרות: מבצק לבן מגלגלים 2 נחשים בעובי 1 ס"מ ואורך 7 מ"מ. חותכים קצה אחד של כל נחש באלכסון.
-
- 9. תוקעים קיסם עץ במרכז כל נר לאורכו עד שיישאר 1 ס"מ קיסם בחוץ.
-
- 10. מבצק צהוב יוצרים 2 כדורים בקוטר 4 מ"מ ולעצבם לצורת טיפה (הלהבה).
-
- 11. שוברים קיסם לחצי ולתקוע בתחתית כל טיפה מבלי שיראה מלמעלה.
-
- 12. מרטיבים במכחול את ראשי הנרות ולנעוץ את הלהבות עם הקיסם. מרטיבים במכחול את המקום ע"ג העוגה ומדביקים את החלה. נועצים את הנרות למקומם.