מתכונים חמים

משלוח מנות מבצק סוכר

משלוח מנות מתוק וחגיגי לפורים: סוכריה על מקל, ממתק קוקוס ואוזני המן מבצק סוכר

מתכון מאת: נעמה נויהאוז, מערכת וואלה!
  • 30 דקות סה"כ

(צילום, הפקה ובימוי: prima films צילום סטילס: מיכאל גלעדי)

מחשבון המרות

מצרכים

  • לסוכריה על מקל:
  • חבילה של בצק סוכר ורוד (להשיג ברשתות השיווק הנבחרות ובחנויות האפייה המתמחות)
  • חבילה של בצק סוכר לבן
  • סוכריות קטנות צבעוניות
  • מקל (להשיג בחנויות אפייה נבחרות)/ שיפוד
  • לממתק הקוקוס:
  • חבילה של בצק סוכר ורוד
  • חבילה של בצק סוכר אדום
  • קוקוס טחון
  • לאוזן ההמן:
  • חבילה של בצק סוכר כתום
  • חבילה של בצק סוכר שחור
  • סוכריות צבעוניות
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. לסוכריה על מקל: מרטיבים אתה ידיים במעט שומן צמחי ולשים את הבצק הוורוד והלבן עד שהבצק רך. מגלגלים לנחש בעובי 5 מ"מ ובאורך 25 ס"מ.
  • 2. מרטיבים את שני הנחשים במים.
  • 3. מדביקים את הנחשים ומסלסלים לכיוונים מנוגדים כך שיתקבל סליל.
  • 4. מהדקים קצה אחד של הסליל ומגלגלים סביב עצמו כמו שבלול. מדביקים את הקצה היטב ומהדקים.
  • 5. נועצים מקל בסוכריה ומקשטים בסוכריה קטנה ובסוכריה נוספת מהצד השני.
  • 6. ממתק קוקוס: מבצק ורוד מגלגלים נחש בעובי 3 ס"מ ובאורך 6 ס"מ. מרטיבים מכל צדדיו במים ומגלגלים בקוקוס שיצופה היטב.
  • 7. חותכים באמצעות סכין לפרוסות בעובי 1.5 ס"מ.
  • 8. מרדדים בצק סוכר צהוב ואדום לעובי 1 מ"מ וקורצים לבבות וכוכבים. מדביקים כוכב או לב במרכז כל פרוסה משני צדדיה.
  • 9. אזני המן: מרדדים בצק סוכר כתום ואדום לעובי 2 מ"מ וקורצים עיגולים בקוטר 7 ס"מ.
  • 10. מרטיבים במכחול את כל פני שטח העיגול.
  • 11. מבצק שחור יוצרים כדורים בקוטר 3 ס"מ. מרטיבים באמצעות מכחול רטוב.
  • 12. מגלגלים בסוכריות צבעוניות. מניחים כדור במרכז כל עיגול רטוב ומקפלים לאוזני המן.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully