- 1. לסוכריה על מקל: מרטיבים אתה ידיים במעט שומן צמחי ולשים את הבצק הוורוד והלבן עד שהבצק רך. מגלגלים לנחש בעובי 5 מ"מ ובאורך 25 ס"מ.
-
- 2. מרטיבים את שני הנחשים במים.
-
- 3. מדביקים את הנחשים ומסלסלים לכיוונים מנוגדים כך שיתקבל סליל.
-
- 4. מהדקים קצה אחד של הסליל ומגלגלים סביב עצמו כמו שבלול. מדביקים את הקצה היטב ומהדקים.
-
- 5. נועצים מקל בסוכריה ומקשטים בסוכריה קטנה ובסוכריה נוספת מהצד השני.
-
- 6. ממתק קוקוס: מבצק ורוד מגלגלים נחש בעובי 3 ס"מ ובאורך 6 ס"מ. מרטיבים מכל צדדיו במים ומגלגלים בקוקוס שיצופה היטב.
-
- 7. חותכים באמצעות סכין לפרוסות בעובי 1.5 ס"מ.
-
- 8. מרדדים בצק סוכר צהוב ואדום לעובי 1 מ"מ וקורצים לבבות וכוכבים. מדביקים כוכב או לב במרכז כל פרוסה משני צדדיה.
-
- 9. אזני המן: מרדדים בצק סוכר כתום ואדום לעובי 2 מ"מ וקורצים עיגולים בקוטר 7 ס"מ.
-
- 10. מרטיבים במכחול את כל פני שטח העיגול.
-
- 11. מבצק שחור יוצרים כדורים בקוטר 3 ס"מ. מרטיבים באמצעות מכחול רטוב.
-
- 12. מגלגלים בסוכריות צבעוניות. מניחים כדור במרכז כל עיגול רטוב ומקפלים לאוזני המן.