פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      משלוח מנות מבצק סוכר

      משלוח מנות מתוק וחגיגי לפורים: סוכריה על מקל, ממתק קוקוס ואוזני המן מבצק סוכר

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      צילום, הפקה ובימוי: prima films צילום סטילס: מיכאל גלעדי

      מצרכים

      • לסוכריה על מקל:
      • חבילה של בצק סוכר ורוד (להשיג ברשתות השיווק הנבחרות ובחנויות האפייה המתמחות)
      • חבילה של בצק סוכר לבן
      • סוכריות קטנות צבעוניות
      • מקל (להשיג בחנויות אפייה נבחרות)/ שיפוד
      • לממתק הקוקוס:
      • חבילה של בצק סוכר ורוד
      • חבילה של בצק סוכר אדום
      • קוקוס טחון
      • לאוזן ההמן:
      • חבילה של בצק סוכר כתום
      • חבילה של בצק סוכר שחור
      • סוכריות צבעוניות

      אופן ההכנה

      • 1. לסוכריה על מקל: מרטיבים אתה ידיים במעט שומן צמחי ולשים את הבצק הוורוד והלבן עד שהבצק רך. מגלגלים לנחש בעובי 5 מ"מ ובאורך 25 ס"מ.
      • 2. מרטיבים את שני הנחשים במים.
      • 3. מדביקים את הנחשים ומסלסלים לכיוונים מנוגדים כך שיתקבל סליל.
      • 4. מהדקים קצה אחד של הסליל ומגלגלים סביב עצמו כמו שבלול. מדביקים את הקצה היטב ומהדקים.
      • 5. נועצים מקל בסוכריה ומקשטים בסוכריה קטנה ובסוכריה נוספת מהצד השני.
      • 6. ממתק קוקוס: מבצק ורוד מגלגלים נחש בעובי 3 ס"מ ובאורך 6 ס"מ. מרטיבים מכל צדדיו במים ומגלגלים בקוקוס שיצופה היטב.
      • 7. חותכים באמצעות סכין לפרוסות בעובי 1.5 ס"מ.
      • 8. מרדדים בצק סוכר צהוב ואדום לעובי 1 מ"מ וקורצים לבבות וכוכבים. מדביקים כוכב או לב במרכז כל פרוסה משני צדדיה.
      • 9. אזני המן: מרדדים בצק סוכר כתום ואדום לעובי 2 מ"מ וקורצים עיגולים בקוטר 7 ס"מ.
      • 10. מרטיבים במכחול את כל פני שטח העיגול.
      • 11. מבצק שחור יוצרים כדורים בקוטר 3 ס"מ. מרטיבים באמצעות מכחול רטוב.
      • 12. מגלגלים בסוכריות צבעוניות. מניחים כדור במרכז כל עיגול רטוב ומקפלים לאוזני המן.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -