ברוסקטה תרד שמנת חמוצה

ארז קומרובסקי מכין מתאבן צמחוני מושלם ליום העצמאות

מתכון מאת: ארז קומרובסקי, מערכת וואלה!
גריל יום העצמאות של ארז קומרובסקי. אפיק גבאי
גריל יום העצמאות של ארז קומרובסקי

מצרכים

  • 1 לחם שאור בן יומיים פרוס
  • ½ ק"ג תרד שטוף היטב
  • 2 - ½ 1 גביעי שמנת חמוצה
  • 4 שיני שום ירוק קצוצים דק
  • ½ כוס שמן זית עדין (מזן קורינייקי או ליצ'ינו)
  • מלח ים גס ופלפל לבן גרוס על פי הטעם

אופן ההכנה

  • . מורחים מעט שמן זית על פרוסות הלחם היבש.
  • 2. מאדים את התרד עם מעט שמן זית, 2-3 דקות, רק עד שהוא "נובל" ומחליף את צבעו. מתבלים במלח, פלפל ושום קצוץ.
  • 3. מניחים את פרוסות הלחם על גריל גחלים וצולים עד שהפרוסות מזהיבות (היזהרו! - זה קורה מהר) מניחים מעל כל פרוסה כף גדושה תרד, כף שמנת חמוצה ומטפטפים עוד מעט שמן זית מלמעלה. בוזקים טיפ טיפונת מלח גס ומגישים מייד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully