וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ברוסקטה תרד שמנת חמוצה

ארז קומרובסקי מכין מתאבן צמחוני מושלם ליום העצמאות

מתכון מאת: ארז קומרובסקי, מערכת וואלה

גריל יום העצמאות של ארז קומרובסקי. אפיק גבאי
גריל יום העצמאות של ארז קומרובסקי

מצרכים למתכון

  • 1 לחם שאור בן יומיים פרוס
  • ½ ק"ג תרד שטוף היטב
  • 2 - ½ 1 גביעי שמנת חמוצה
  • 4 שיני שום ירוק קצוצים דק
  • ½ כוס שמן זית עדין (מזן קורינייקי או ליצ'ינו)
  • מלח ים גס ופלפל לבן גרוס על פי הטעם

אופן ההכנה

  • . מורחים מעט שמן זית על פרוסות הלחם היבש.
  • 2. מאדים את התרד עם מעט שמן זית, 2-3 דקות, רק עד שהוא "נובל" ומחליף את צבעו. מתבלים במלח, פלפל ושום קצוץ.
  • 3. מניחים את פרוסות הלחם על גריל גחלים וצולים עד שהפרוסות מזהיבות (היזהרו! - זה קורה מהר) מניחים מעל כל פרוסה כף גדושה תרד, כף שמנת חמוצה ומטפטפים עוד מעט שמן זית מלמעלה. בוזקים טיפ טיפונת מלח גס ומגישים מייד.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully