- לבצק:
-
- 1. לשים את כל החומרים לבצק אחיד חלק ומבריק.
-
- 2. לשים ומעצבים לצורת נחש.
-
- 3. את הגליל בצק מחלקים ל-12 כדורים (כ-50 גרם ליחידה).
-
- 4. מרדדים כל כדור על משטח מקומח לעובי של סנטימטר אחד. גרנר מציין כי ניתן להכין עיגולי בצק ולהקפיא אותם אך יש לדאוג להפריד בשכבות של ניילון נצמד.
-
- 5. ממלאים במלית הרצויה כל עיגול בצק.
-
- 6. מקפלים ומהדקים את הקצוות.
-
- 7. מטגנים בשמן בחום בינוני כ- 160 מעלות עד שיצוף ויזהיב או אופים בתנור שחומם מראש ל-180 עד לקבלת צבע זהוב.
-
-
- למילוי:
-
- 1. טוחנים רבע מכמות גרגירי התירס (100 גרם)
-
- 2. במחבת מחממים את החמאה ומטגנים את הבצל והפלפל האדום עד לשקיפות הבצל
-
- 3. מוסיפים את יתרת גרגירי התירס ומטגנים כ-3 דקות
-
- 4. מוסיפים את התבלינים והקמח ומערבבים היטב
-
- 5. מוסיפים את החלב, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ-30 דקות. מצננים היטב לפני מילוי הבצק.