- לבצק:
- 1. לשים את כל החומרים לבצק אחיד חלק ומבריק.
-
- 2. לשים ומעצבים לצורת נחש.
-
- 3. את הגליל בצק מחלקים ל-12 כדורים (כ-50 גרם ליחידה).
-
- 4. מרדדים כל כדור על משטח מקומח לעובי של סנטימטר אחד. גרנר מציין כי ניתן להכין עיגולי בצק ולהקפיא אותם אך יש לדאוג להפריד בשכבות של ניילון נצמד.
-
- 5. ממלאים במלית הרצויה כל עיגול בצק.
-
- 6. מקפלים ומהדקים את הקצוות.
-
- 7. מטגנים בשמן בחום בינוני כ- 160 מעלות עד שיצוף ויזהיב או אופים בתנור שחומם מראש ל-180 עד לקבלת צבע זהוב.
-
- למילוי:
- 1. מטגנים את הבצל עד להשחמה.
-
- 2. מתבלים במלח, פלפל, אורגנו ופפריקה מתוקה.
-
- 3. מוסיפים את הבצל הירוק והבשר. מפוררים את הבשר היטב בעזרת כף עץ.
-
- 4. מבשלים על אש נמוכה 40 דקות ומתקנים תיבול במידת הצורך (אם הצטברו נוזלים יש לסנן את המסה).
-
- 5. מקררים את התערובת ורק אחר כך מוסיפים את הזיתים והביצים הקשות הקצוצות.