- לבצק:
-
- 1. לשים את כל החומרים לבצק אחיד חלק ומבריק.
-
- 2. לשים ומעצבים לצורת נחש.
-
- 3. את הגליל בצק מחלקים ל-12 כדורים (כ-50 גרם ליחידה).
-
- 4. מרדדים כל כדור על משטח מקומח לעובי של סנטימטר אחד. גרנר מציין כי ניתן להכין עיגולי בצק ולהקפיא אותם אך יש לדאוג להפריד בשכבות של ניילון נצמד.
-
- 5. ממלאים במלית הרצויה כל עיגול בצק.
-
- 6. מקפלים ומהדקים את הקצוות.
-
- 7. מטגנים בשמן בחום בינוני כ- 160 מעלות עד שיצוף ויזהיב או אופים בתנור שחומם מראש ל-180 עד לקבלת צבע זהוב.
-
-
- למילוי:
-
- 1. מטגנים את הבצל עד להשחמה
-
- 2. מוסיפים את השום ומטגנים כדקה נוספת
-
- 3. מוסיפים את הסלרי והגזר הקצוצים וממשיכים לטגן כ-10 דקות עד לריכוך
-
- 4. מוסיפים את הפטריות ומטגנים 3 דקות נוספות
-
- 5. מתבלים במלח ופלפל
-
- 6. מוסיפים את אבקת המרק ומטגנים כ-3 דקות על אש נמוכה. אבקת המרק סופחת אליה את הנוזלים הניגרים מהפטריות ומייצבת את תערובת המילוי. מכבים את האש, מוסיפים את הבזיליקום ומערבבים. מצננים לפני מילוי הבצק.