- 1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
-
- 2. מניחים את האגוזים על תבנית וקולים כ-15 דקות או עד שהקליפה נפרדת מהאגוז. מוציאים מהתנור היישר למגבת מטבח, ומגלגלים בה את האגוזים עד שיורדות מהם הקליפות. במידה והקליפות לא יורדות אחרי גלגול רציני, מחזירים לעוד דקה או שתיים בתנור.
-
- 3. מעבירים את האגוזים למעבד מזון וטוחנים כשתי דקות, בעזרת מרית מנגבים את השוליים והתחתית וטוחנים עוד שתי דקות עד שהאגוזים הפכו למשחה. מוסיפים את השקדיה או שמן הקוקוס ומעבדים עוד כדקה.
-
- 4. בקערה מעל אמבט מים רותחים (באן מארי), ממיסים את השוקולד ומוסיפים לתערובת.
-
- 5. מוסיפים את שאר המרכיבים ומעבדים עוד כמה דקות עד שהתערובת חלקה לחלוטין.