- 1. למשמשים: מבשלים את מים עם סוכר והל ומערבבים מדי פעם רק עד שמתקבל סירופ רותח.
-
- 2. כשמוכן, מוזגים על המשמשים עד לכיסוי ומשאירים לילה שלם במקרר.
-
- 3. מסננים את המשמשים ומייבשים.
-
- 4. מכינים את קרם הפטיסייר: מחממים חלב עם המצרכים שבסעיף א'. מסירים מהאש.
-
- 5. עוברים לסעיף ב': טורפים חלמונים, סוכר וקורנפלור. מוזגים רבע מכמות הנוזלים של סעיף א' לבלילה של סעיף ב' ומערבבים היטב.
-
- 6. מעבירים לסיר ומביאים לרתיחה תוך ערבוב במטרפה עד שמבעבע ומתעבה. מסירים מהאש מוסיפים חמאה ומכסים בניילון נצמד כדי שלא ייווצר קרום. מקררים.
-
- 7. מכינים פטיסייר גבינה: מערבב יחד את כל המצרכים.
-
- 8. מכינים בצק: במיקסר עם וו גיטרה מערבבים חמאה וסוכר (לבן ווניל) עד לאיחוד.
-
- 9. מוסיפים חלמון ולקמח לעוד ערבוב קצר עד לאיחוד מוחלט.
-
- 10. יוצרים כדור בצק ומצננים במקרר למשך לילה שלם.
-
- 11. מוציאים מהמקרר ומרדדים לתבנית בקוטר 24 בעובי של 1/2 ס"מ.
-
- 12. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 160- מעלות ואופים למשך 15-20 דקות.
-
- 13. הרכבה: אחרי שהבצק מוכן, משאירים אותו בחוץ עד לקירור. מוזגים מעל את הפטיסייר גבינה ואופים בתנור למשך 20 דקות. מסדרים מעל את המשמשים ומגישים.