מאפה פטריות עם טרגון ופרמזן
מאפה מלוואח שמכינים צ'יק צ'אק
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- למאפה אחד (4 מנות):
- 1 עלה מלוואח
- סלסילת פטריות חורש פרוסות
- 3 כפות שמן זית
- 1 שן שום פרוסה
- עלים מ-3 גבעולי תימין
- מלח ופלפל שחור
- 50-30 גרם שבבי פרמזן
אופן ההכנה
- 1. מחממים תנור ל-200 מעלות. מניחים עלה של בצק בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מסמנים שוליים ואופים אותו 10 דקות עד שהוא מתחיל להתרומם ולהזהיב קלות.
- 2. במקביל מקפיצים את הפטריות במחבת עם שמן זית ושום ומתבלים בתימין, מלח ופלפל.
- 3. מניחים את הפטריות על המלוואח האפוי למחצה, מפזרים פרמזן מעל ואופים 10 דקות נוספות להזהבה והמסת הגבינה.