מתכונים חמים

מאפה פטריות עם טרגון ופרמזן

מאפה מלוואח שמכינים צ'יק צ'אק

מתכון מאת: אורלי פלאי ברונשטיין, מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

מאפים לשבועות של אורלי פלאי

מחשבון המרות

מצרכים

  • למאפה אחד (4 מנות):
  • 1 עלה מלוואח
  • סלסילת פטריות חורש פרוסות
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 שן שום פרוסה
  • עלים מ-3 גבעולי תימין
  • מלח ופלפל שחור
  • 50-30 גרם שבבי פרמזן
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-200 מעלות. מניחים עלה של בצק בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מסמנים שוליים ואופים אותו 10 דקות עד שהוא מתחיל להתרומם ולהזהיב קלות.
  • 2. במקביל מקפיצים את הפטריות במחבת עם שמן זית ושום ומתבלים בתימין, מלח ופלפל.
  • 3. מניחים את הפטריות על המלוואח האפוי למחצה, מפזרים פרמזן מעל ואופים 10 דקות נוספות להזהבה והמסת הגבינה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully