וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מאפה פטריות עם טרגון ופרמזן

מאפה מלוואח שמכינים צ'יק צ'אק

מתכון מאת: אורלי פלאי ברונשטיין, מערכת וואלה

מאפים לשבועות של אורלי פלאי. נמרוד סונדרס
מאפים לשבועות של אורלי פלאי

מצרכים למתכון

  • למאפה אחד (4 מנות):
  • 1 עלה מלוואח
  • סלסילת פטריות חורש פרוסות
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 שן שום פרוסה
  • עלים מ-3 גבעולי תימין
  • מלח ופלפל שחור
  • 50-30 גרם שבבי פרמזן

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-200 מעלות. מניחים עלה של בצק בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מסמנים שוליים ואופים אותו 10 דקות עד שהוא מתחיל להתרומם ולהזהיב קלות.
  • 2. במקביל מקפיצים את הפטריות במחבת עם שמן זית ושום ומתבלים בתימין, מלח ופלפל.
  • 3. מניחים את הפטריות על המלוואח האפוי למחצה, מפזרים פרמזן מעל ואופים 10 דקות נוספות להזהבה והמסת הגבינה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully