וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט תרד תורכי, אגוזי ברזיל וקרם פרש מוקצף

השף קובי בכר ממסעדות מלון ממילא בירושלים מכין סלט גורמה עם קרם פרש

מתכון מאת: קובי בכר, מערכת וואלה

סלטים לשבועות של קובי בכר. נמרוד סונדרס
סלטים לשבועות של קובי בכר

מצרכים למתכון

  • 500 גרם תרד תורכי רגיל או בייבי שטוף ומופרד מהגבעול
  • 100 גרם אגוזי ברזיל
  • שמן זית
  • מיץ לימון
  • 150מל' שמנת מתוקה
  • 150 גרם קרם פרש
  • מלח, פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • 1. מניחים את האגוזים על קרש חיתוך ושוברים מעט בעזרת סכין.
  • 2. בקערת ערבוב מחברים את השמנת והקרם פרש מתבלים במעט מלח ופלפל ומקציפים בעזרת מטרפה עד לקבלת מרקם אוורירי אך יציב.
  • 3. להגשה: מתבלים את עלי התרד בשמן זית, מיץ לימון, מלח, פלפל שחור גרוס ואגוזים, מערבבים היטב ומניחים בקערת הגשה. מעל מזלפים קרם פרש ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully