מתכונים חמים

צ'יפס תפוחי עץ

במקום לנשנש מזון תעשייתי מהשקית, תפנו לכם 5 דקות של עבודה

מתכון מאת: רוני קדר ,מערכת וואלה! NEWS
  • קל להכנה

צ'יפס מתפוחי עץ

מחשבון המרות

מצרכים

  • תפוחי עץ – גרני סמית, חרמון או פינק ליידי
  • אפשרי: מעט קינמון ו/או אגוז מוסקט

אופן ההכנה

  • 1. שוטפים היטב את התפוח, ופורסים לפרוסות דקות. אפשר לקלוף אבל לא חובה. אפשר להוציא את הליבה אבל גם ממש לא חובה.
  • 2. מחממים תנור ל-120 מעלות.
  • 3. מניחים את התפוחים על תבניות מרופדות נייר אפייה או על רשת. אם רוצים לתבל במעט קינמון או אגוז מוסקט – זה הזמן.
  • 4. אופים בטורבו כשעה. הופכים את התפוחים והופכים שעה וחצי נוספות. התפוחים לא אמורים להיות קשים ורק כשיתייבשו בחוץ, יהפכו קריספיים יותר.
  • 5. מצננים על רשת ומעבירים לצנצנות סגורות.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/הלתנאי שימוש
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully