וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קרפצ'יו בקר עם אגוזי קשיו

אוראל קמחי ממסעדת "פופינה" מכין בקלי קלות מנה מושלמת ומסוגננת לאורחים שמגיעים בהתראה קצרה, עם טוויסט מענג של אגוזי קשיו מפתיעים.

מתכון מאת: אוראל קמחי, מערכת וואלה

קרדיט וידאו: בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • ל-2 מנות:
  • 100 גרם סינטה "דפוקה" לקרפצ'יו
  • 1 כף עירית קצוצה
  • 100 גרם קשיו קלויים וקצוצים גס
  • מלח ופלפל
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כף חומץ בלסמי
  • מעט עירית קצוצה
  • להגשה:
  • טוסטונים

אופן ההכנה

  • 1. מכניסים את הבקר בין שני ניילונים /שתי יריעות ניילון נצמד. מכניסים את הבשר בין הניילונים ודופקים עם פטיש שניצלים את הבשר לעובי דק ככל האפשר.
  • 2. מסדרים את הקרפצ'יו על צלחת ומתבלים בשמן זית, חומץ בלסמי, מלח, פלפל ועירית.
  • 3. מעטרים באגוזי הקשיו. ניתן להגיש עם טוסטונים.
  • קרפצ'יו בקר עם אגוזי קשיו

  • טרטר סינטה טלה

  • קרפצ'יו דג ים

  • קרפצי'ו שורש סלרי

  • סופריטו אסאדו עם תפוחי אדמה שבורים

  • לחי בקר ביין אדום עם קרם כרובית

  • כרוב על הגריל ממולא בטרטר טלה

  • רוסטביף סינטה והמון שום

  • גזרים ממולאים בשר

  • מרק קובה סלק

  • צלעות עגל עם ארטישוק ועגבניות

  • רביולי פתוח עם תבשיל עגל

  • תבשיל בשר,חצילים ועגבניות

  • סופריטו גרוזיני

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully