קרפצ'יו בקר עם אגוזי קשיו
אוראל קמחי ממסעדת "פופינה" מכין בקלי קלות מנה מושלמת ומסוגננת לאורחים שמגיעים בהתראה קצרה, עם טוויסט מענג של אגוזי קשיו מפתיעים.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-2 מנות:
- 100 גרם סינטה "דפוקה" לקרפצ'יו
- 1 כף עירית קצוצה
- 100 גרם קשיו קלויים וקצוצים גס
- מלח ופלפל
- 2 כפות שמן זית
- 1 כף חומץ בלסמי
- מעט עירית קצוצה
- להגשה:
- טוסטונים
אופן ההכנה
- 1. מכניסים את הבקר בין שני ניילונים /שתי יריעות ניילון נצמד. מכניסים את הבשר בין הניילונים ודופקים עם פטיש שניצלים את הבשר לעובי דק ככל האפשר.
- 2. מסדרים את הקרפצ'יו על צלחת ומתבלים בשמן זית, חומץ בלסמי, מלח, פלפל ועירית.
- 3. מעטרים באגוזי הקשיו. ניתן להגיש עם טוסטונים.