וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטה ברוטב זיתים, עגבניות ופירורי לחם

מאיה דרין מקדישה את המתכון הזריז הזה שאהוב במיוחד על ילדים, להורים עסוקים: פסטה חמה עטופה ברוטב מושלם של עגבניות וזיתים, ותוספת קראנצ'ית מפתיעה.

מתכון מאת: מאיה דרין, מערכת וואלה

צילום: בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • ל-2 מנות:
  • 1/2 חב' פסטה קצרה (250 גרם) מבושלת לפי הוראות היצרן
  • 20 עגבניות שרי תמר אדומות מאוד
  • 10 זיתים מגולענים בשני צבעים (קלמטה, סורים)
  • 2 שיני שום פרוסות
  • 2 כפות עלי טימין טרי
  • 1/3 – 1/2 כוס שמן זית
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • לקישוט:
  • 3/4 כוס פירורי לחם
  • חופן פטרוזיליה
  • 2 שיני שום כתושות
  • שמן זית לפי הצורך
  • 2 כפות גדושות גבינת פקורינו מגוררת

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את עגבניות השרי לפרוסות עגולות ואת הזיתים לרבעים.
  • 2. מחממים שמן זית במחבת ומוסיפים עגבניות, זיתים, שום וטימין. מנמיכים את האש ומבשלים באיטיות במשך כ-3 דקות עד שהעגבניות מגירות נוזלים.
  • 3. מתבלים במלח ופלפל.
  • 4. מוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים היטב.
  • 5. בינתיים טוחנים פירורי לחם, פטרוזיליה, שום, שמן זית ומלח ופלפל. קולים במחבת יבשה את תערובת פירורי הלחם.
  • 6. מפזרים בנדיבות על הפסטה גבינת פקורינו ופירורי לחם מתובלים. מגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully