וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פטוצ'יני עם ארטישוק, פול וזיתים שחורים

חמש דקות במחבת ויש לכם ארוחה מהירה, משביעה, וטעימה כמו במסעדה. שף אוראל קמחי מכין רוטב פסטה עשיר בלי טיפת שמנת

מתכון מאת: אוראל קמחי, מערכת וואלה

בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-4 מנות:
  • 500 גרם פטוצ'יני יבש
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 בצל לבן פרוס
  • 3 שיני שום פרוסות
  • 3 תחתיות ארטישוק פרוסות
  • 1/2 כוס פול ירוק
  • 10 זיתים שחורים קצוצים גס (רצוי זיתי טאסוס)
  • 1/2 כוס יין לבן
  • להגשה
  • 80 גרם פרמזן מגורד

אופן ההכנה

  • אופן ההכנה:
  • 1. מכינים פסטה: מרתיחים סיר עם הרבה מים ומלח ומבשלים לפי הוראות ההכנה.
  • 2. במקביל מכינים את הרוטב: במחבת עם שמן זית מאדים את הבצל עד שקיפות ומוסיפים את השום.
  • 3. לאחר הזהבה קלה של הבצל מוסיפים את הארטישוק, הפול והזיתים השחורים, מתבלים מאדים כ-2 דקות ומוסיפים את היין הלבן.
  • 4. מערבבים קלות ומחכים שהיין יצטמצם.
  • 5. לאחר מכן מוסיפים את הפסטה לרוטב. מפזרים את הפרמזן מעל כל מנה ומגישים.
  • פסטה סגולה בגבינת רוקפור, פקאן ונבטי חמניה

  • סלט פסטה, תרד, פיסטוקים מקורמלים, דלעת צלויה ורוקפור

  • פסטה טרייה ביתית

  • ספגטי בחמאת לימון ואספרגוס

  • פסטה ברוטב נפוליטני

  • פסטה עם בקר צרוב וצנוברים

  • מאפה פסטה בצ'יק צ'ק

  • פסטה עם פרחי כרובית צלויים

  • ניוקי פריזיאן מבצק רבוך

  • ספגטי ברוטב פלפלים קלויים

  • ריגטוני בחמאת לימון וחלמונים

  • פסטה ב-3 רטבים

  • ניוקי רומאי מסולת

  • מג'דרה אטריות (חוראג' באסבעו)

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully