פטוצ'יני עם ארטישוק, פול וזיתים שחורים

חמש דקות במחבת ויש לכם ארוחה מהירה, משביעה, וטעימה כמו במסעדה. שף אוראל קמחי מכין רוטב פסטה עשיר בלי טיפת שמנת

מתכון מאת: אוראל קמחי, מערכת וואלה!
(צילום: בבושקה הפקות)

מצרכים

  • חומרים ל-4 מנות:
  • 500 גרם פטוצ'יני יבש
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 בצל לבן פרוס
  • 3 שיני שום פרוסות
  • 3 תחתיות ארטישוק פרוסות
  • 1/2 כוס פול ירוק
  • 10 זיתים שחורים קצוצים גס (רצוי זיתי טאסוס)
  • 1/2 כוס יין לבן
  • להגשה
  • 80 גרם פרמזן מגורד

אופן ההכנה

  • אופן ההכנה:
  • 1. מכינים פסטה: מרתיחים סיר עם הרבה מים ומלח ומבשלים לפי הוראות ההכנה.
  • 2. במקביל מכינים את הרוטב: במחבת עם שמן זית מאדים את הבצל עד שקיפות ומוסיפים את השום.
  • 3. לאחר הזהבה קלה של הבצל מוסיפים את הארטישוק, הפול והזיתים השחורים, מתבלים מאדים כ-2 דקות ומוסיפים את היין הלבן.
  • 4. מערבבים קלות ומחכים שהיין יצטמצם.
  • 5. לאחר מכן מוסיפים את הפסטה לרוטב. מפזרים את הפרמזן מעל כל מנה ומגישים.
  • פסטה סגולה בגבינת רוקפור, פקאן ונבטי חמניה

  • סלט פסטה, תרד, פיסטוקים מקורמלים, דלעת צלויה ורוקפור

  • פסטה ביתית

  • פסטה קונכיות ברוטב רוזה תרד

  • מג'דרה אטריות (חוראג' באסבעו)

  • לינגוויני פטריות וחלב קוקוס

  • בולונז טבעוני

  • פרפלה עם דלורית צלויה

  • פסטה בקרם אפונה ותרד

  • ספגטי עם קישואים

  • פסטה ב-3 רטבים

  • פסטה עם בקר צרוב וצנוברים

  • ריגטוני בחמאת לימון וחלמונים

  • רביולי קראנץ'

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully