וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הספינג' של יוסי שטרית

השף יוסי שטרית ממסעדות "קיטשן מרקט" ו"אונזה" שבתל אביב עם מתכון לקינוח המרוקאי המתוק, שקל וכיף מאוד להכין עם הילדים בשבת בבוקר.

מתכון מאת: יוסי שטרית, מערכת וואלה

יוסי שטרית מבשל עם הילדים. נמרוד סונדרס
יוסי שטרית מבשל עם הילדים

מצרכים למתכון

  • ל-25 עיגולי בצק גדולים
  • 1 ק"ג קמח לבן
  • 25 גרם שמרים
  • 35 גרם סוכר
  • 4 כוסות מים
  • 1 כף מלח
  • ליטר שמן לטיגון
  • לקישוט:
  • סוכר

אופן ההכנה

  • 1. לשים את כל מרכיבי הבצק, מלבד המלח וכשהתערובת מתגבשת, מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש (הבצק צריך להיות דביק) עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • 2. מניחים את הבצק בצד ומתפיחים 45-60 דקות.
  • 3. מחממים בסיר את השמן לטיגון.
  • 4. מרטיבים את הידיים היטב וקורצים כדור מהבצק. בעזרת האצבעות יש ליצור טבעת במרכז הכדור ולהניח מיד בשמן החם.
  • 5. מטגנים עד להזהבה משני הצדדים ומספיגים בנייר סופג. מפזרים סוכר ומגישים חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully