הספינג' של יוסי שטרית

השף יוסי שטרית ממסעדות "קיטשן מרקט" ו"אונזה" שבתל אביב עם מתכון לקינוח המרוקאי המתוק, שקל וכיף מאוד להכין עם הילדים בשבת בבוקר.

מתכון מאת: יוסי שטרית, מערכת וואלה!
יוסי שטרית מבשל עם הילדים

מצרכים

  • ל-25 עיגולי בצק גדולים
  • 1 ק"ג קמח לבן
  • 25 גרם שמרים
  • 35 גרם סוכר
  • 4 כוסות מים
  • 1 כף מלח
  • ליטר שמן לטיגון
  • לקישוט:
  • סוכר

אופן ההכנה

  • 1. לשים את כל מרכיבי הבצק, מלבד המלח וכשהתערובת מתגבשת, מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש (הבצק צריך להיות דביק) עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • 2. מניחים את הבצק בצד ומתפיחים 45-60 דקות.
  • 3. מחממים בסיר את השמן לטיגון.
  • 4. מרטיבים את הידיים היטב וקורצים כדור מהבצק. בעזרת האצבעות יש ליצור טבעת במרכז הכדור ולהניח מיד בשמן החם.
  • 5. מטגנים עד להזהבה משני הצדדים ומספיגים בנייר סופג. מפזרים סוכר ומגישים חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully