מתכונים חמים

עוגיות תפוזים ושמן זית

לעוגיות האלה יש בצק פריך ארומטי ומשגע. כיפי לאכילה בימי החורף הקרים לצד כוס תה ירוק. ניתן להשתמש במתכון כדי ליצר תחתית לעוגת גבינה.

מתכון מאת: מיכל בוטון, מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

עוגיות הדרים ושמן זית

מחשבון המרות

מצרכים

  • חומרים ל-40 עוגיות
  • 150 גרם קמח לבן (כוס+כף)
  • 50 גרם סוכר (רבע כוס)
  • 50 מ"ל מיץ תפוזים (3 כפות +כפית)
  • 1 קליפת תפוז מגוררת
  • 45 מ"ל שמן זית (3 כפות)
  • קורט מלח
  • אבקת סוכר לקישוט
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • אופן ההכנה:
  • 1. מעבדים במיקסר עם גיטרה קמח, סוכר וקורט מלח ומוסיפים לאט ובזרם אחיד את שמן הזית. כשנוצרים פרורים מוסיפים פנימה את מיץ התפוזים וקליפת התפוז ומעבדים עד שמתקבל בצק אחיד.
  • 2. עוטפים בניילון נצמד ומצננים 15 דקות במקרר.
  • 3. על משטח מקומח קלות מרדדים את הבצק לעובי חצי ס"מ וקורצים ממנו עיגולים בקוטר 3 ס"מ. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 כ7 דקות עד שמזהיב קלות.
  • 4. מצננים ומפדרים באבקת סוכר.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully