- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
- 2. מקציפים ביצים וסוכר 5-6 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
-
- 3. מוסיפים בזרם איטי את השמן תוך כדי הקצפה.
-
- 4. מוסיפים את מיץ התפוזים, ואבקת האפייה ובוחשים.
- מוסיפים ווניל, גרידת תפוז וקמח לסירוגין עד שהתערובת אחידה.
-
- 5. מרססים בתרסיס שמן קנולה לשימון 2 תבניות אינגליש קייק, מעבירים את התערובת ל-2 התבניות ואופים ב-180 מעלות כ-40 דקות. העוגה מוכנה כשקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
-
- 6. בינתיים מרתיחים מיץ תפוזים עם סוכר וקליפות תפוז חתוכות לרצועות דקיקות.
-
- 7. בקערה מערבבים את כל חומרי הקרם בעזרת מטרפה.
-
- 8. בוזקים את סירופ הסוכר, מוזגים מסירופ התפוז ומגישים עם הקרם.