וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קדירת עוף חורפית לעצלנים

חמין לא חייב להיות מסובך. אוראל קמחי מתקתק את הגרסה המהירה והלא פחות טעימה לעצלנים קדירה מושלמת לסופ"ש עם עוף וגריסי פנינה

מתכון מאת: אוראל קמחי, מערכת וואלה

בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-6 מנות
  • 4 כרעי עוף מחלוקים לשוקיים וירכיים
  • 2 כוסות גריסי פנינה
  • 2 גזרים חתוכים לקוביות של כ2 ס"מ
  • 2 בצל חתוך לקוביות של כ2 ס"מ
  • 2 כרישה חתוכה לקוביות של כ2 ס"מ
  • חצי כוס שמן קנולה
  • מלח ופלפל
  • 2 כפות כורכום
  • 4 כוסות מים

אופן ההכנה

  • אופן ההכנה:
  • 1. בסיר רחב מחממים שמן קנולה, צורבים היטב את חלקי העוף עד שהם מושחמים מכל הצדדים. במקביל שוטפים היטב תחת מים זורמים את גריסי הפנינה.
  • 2. מוסיפים לסיר עם העוף את הגזר, הבצל והכרישה.
  • 3. לאחר טיגון קליל של כ-3 דקות מוסיפים את גריסי הפנינה.
  • 4. מוסיפים 4 כוסות מים מתבלים עם מלח, פלפל וכורכום ומבשלים על אש נמוכה למשך כשעה או עד שהגריסים והעוף מוכנים.
  • קדירת עוף וחיטה

  • חמין פתיתים

  • חמין עוף

  • סופריטו עוף וארטישוק ירושלמי

  • קציצות פרגית בסלרי

  • אורז טורקי עם עוף וארטישוק

  • מקלובה פתיתים

  • קציצות דגים של מסעדת שיינע

  • סלט אנדיב עם ענבים

  • עוף עם ארטישוק בתנור

  • סלט "כל העגבניות"

  • שעועית ירוקה מוקפצת בטחינה עם צ'ילי

  • סיר פתיתים עם ירקות ופרגיות

  • סופריטו עם קובה לפסח

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully