קדירת עוף חורפית לעצלנים
חמין לא חייב להיות מסובך. אוראל קמחי מתקתק את הגרסה המהירה והלא פחות טעימה לעצלנים קדירה מושלמת לסופ"ש עם עוף וגריסי פנינה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים ל-6 מנות
- 4 כרעי עוף מחלוקים לשוקיים וירכיים
- 2 כוסות גריסי פנינה
- 2 גזרים חתוכים לקוביות של כ2 ס"מ
- 2 בצל חתוך לקוביות של כ2 ס"מ
- 2 כרישה חתוכה לקוביות של כ2 ס"מ
- חצי כוס שמן קנולה
- מלח ופלפל
- 2 כפות כורכום
- 4 כוסות מים
אופן ההכנה
- אופן ההכנה:
- 1. בסיר רחב מחממים שמן קנולה, צורבים היטב את חלקי העוף עד שהם מושחמים מכל הצדדים. במקביל שוטפים היטב תחת מים זורמים את גריסי הפנינה.
- 2. מוסיפים לסיר עם העוף את הגזר, הבצל והכרישה.
- 3. לאחר טיגון קליל של כ-3 דקות מוסיפים את גריסי הפנינה.
- 4. מוסיפים 4 כוסות מים מתבלים עם מלח, פלפל וכורכום ומבשלים על אש נמוכה למשך כשעה או עד שהגריסים והעוף מוכנים.