מתכונים חמים

קדירת עוף חורפית לעצלנים

חמין לא חייב להיות מסובך. אוראל קמחי מתקתק את הגרסה המהירה והלא פחות טעימה לעצלנים קדירה מושלמת לסופ"ש עם עוף וגריסי פנינה

מתכון מאת: אוראל קמחי, מערכת וואלה! NEWS
  • קל להכנה

(בבושקה הפקות)

מחשבון המרות

מצרכים

  • חומרים ל-6 מנות
  • 4 כרעי עוף מחלוקים לשוקיים וירכיים
  • 2 כוסות גריסי פנינה
  • 2 גזרים חתוכים לקוביות של כ2 ס"מ
  • 2 בצל חתוך לקוביות של כ2 ס"מ
  • 2 כרישה חתוכה לקוביות של כ2 ס"מ
  • חצי כוס שמן קנולה
  • מלח ופלפל
  • 2 כפות כורכום
  • 4 כוסות מים
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • אופן ההכנה:
  • 1. בסיר רחב מחממים שמן קנולה, צורבים היטב את חלקי העוף עד שהם מושחמים מכל הצדדים. במקביל שוטפים היטב תחת מים זורמים את גריסי הפנינה.
  • 2. מוסיפים לסיר עם העוף את הגזר, הבצל והכרישה.
  • 3. לאחר טיגון קליל של כ-3 דקות מוסיפים את גריסי הפנינה.
  • 4. מוסיפים 4 כוסות מים מתבלים עם מלח, פלפל וכורכום ומבשלים על אש נמוכה למשך כשעה או עד שהגריסים והעוף מוכנים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully