פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      חמין עוף

      המאכל המושלם עבור שבת בצהריים, בגלל זמן הבישול הארוך שהוא דורש. הבישול האיטי בחום הנמוך על פלטת השבת או התנור, מבטיחה התרככות של העוף, מבלי לייבש אותו.

      4 מדרגים / 3.39 כוכבים

      בימוי צילום ועריכה PRIMA FILMS

      מצרכים

      • 8 תפו"א קטנים קלופים
      • 2 ראשי שום חצויים
      • 1 כוס גרעיני תירס טרי
      • 6 כרעי עוף טרי
      • 15 בצלצלי פנינה קלופים
      • 1 כוס חיטה שטופה היטב
      • 2 פלפל שאטה יבש
      • 2 כפות פפריקה מתוקה
      • 1/2 כף כורכום
      • 1 כף כמון
      • מלח, פלפל
      • 3 כפות שמן קנולה
      • מלח
      • מים

      אופן ההכנה

      • 1. בסיר גדול ורחב מסדרים את תפו"א, מעל מפזרים את התירס והבצלצלים ומעל לכל את העופות.
      • 2. יוצקים מים הגובה המרכיבים, מביאים לרתיחה ומפזרים תבלינים (למעט כף פפריקה ופלפל שאטה).
      • 3. בשקית "קוקי" מכניסים את החיטה יחד עם הפפריקה, פלפל שאטה ומלח. מוסיפים כוס מים, סוגרים ומכניסים לסיר.
      • 5. את הסיר מניחים על פלטת שבת או בתנור בחום נמוך ללילה שלם.

      עוד מתכוני עוף

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -