מתכונים חמים

חמין עוף

המאכל המושלם עבור שבת בצהריים, בגלל זמן הבישול הארוך שהוא דורש. הבישול האיטי בחום הנמוך על פלטת השבת או התנור, מבטיחה התרככות של העוף, מבלי לייבש אותו.

מתכון מאת: יוסי שטרית, מערכת וואלה! NEWS
  • קל להכנה

(בימוי צילום ועריכה PRIMA FILMS

מחשבון המרות

מצרכים

  • 8 תפו"א קטנים קלופים
  • 2 ראשי שום חצויים
  • 1 כוס גרעיני תירס טרי
  • 6 כרעי עוף טרי
  • 15 בצלצלי פנינה קלופים
  • 1 כוס חיטה שטופה היטב
  • 2 פלפל שאטה יבש
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • 1/2 כף כורכום
  • 1 כף כמון
  • מלח, פלפל
  • 3 כפות שמן קנולה
  • מלח
  • מים
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. בסיר גדול ורחב מסדרים את תפו"א, מעל מפזרים את התירס והבצלצלים ומעל לכל את העופות.
  • 2. יוצקים מים הגובה המרכיבים, מביאים לרתיחה ומפזרים תבלינים (למעט כף פפריקה ופלפל שאטה).
  • 3. בשקית "קוקי" מכניסים את החיטה יחד עם הפפריקה, פלפל שאטה ומלח. מוסיפים כוס מים, סוגרים ומכניסים לסיר.
  • 5. את הסיר מניחים על פלטת שבת או בתנור בחום נמוך ללילה שלם.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully