פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      פאי תפוחים עם גלידת דבש

      קינוח חגיגי של השף אביב משה

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      ראש השנה של אביב משה במסה (אפיק גבאי)
      ראש השנה של אביב משה במסה (אפיק גבאי)

      מצרכים

      • ל-6 מנות:
      • בצק עלים
      • 4 תפוחים גרנד סמית מקולפים ומגולענים
      • סוכר
      • אבקת סוכר
      • לגלידה:
      • 1/2 ליטר שמנת מתוקה
      • 100 מ"ל חלב
      • 150 גרם דבש
      • 5 חלמונים
      • 1 מקל וניל

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים שמנת, חלב ומקל וניל, מערבבים דבש וחלמונים ויוצקים אותם תוך כדי טריפה לשמנת, מקררים ומעבירים למכונת גלידה.
      • 2. מרדדים את בצק העלים לדף דק, קורצים עיגול בקוטר 20 ס"מ.
      • 3. פורסים את התפוחים לפרוסות דקות ומסדרים בחפיפה על הבצק במעגל, מפזרים סוכר בשכבה אחידה על התפוחים ואופים בתנור בחום של כ-200 מעלות ל 20 דקות עד להשחמה.
      • 4. מצננים, מעל מפזרים אבקת סוכר ואופים עוד 5 דקות בחום עליון.
      • 5. חותכים למשולשים ומגישים עם כדור גלידה.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -