- 1. מבשלים את האורז לפי הוראות היצרן, מוסיפים את גבינת הפרמזן לאורז החם.
-
- 2. מצננים ומוסיפים ביצים טרופות, עשבים קצוצים, מלח ופלפל.
-
- 3. מרטיבים את הידיים, מניחים על כרית כף היד כף אורז ומשטחים לקערית קטנה, מניחים קוביית מוצרלה, מכסים בכף נוספת של אורז ומגלגלים לכדור אטום ודחוס ככל האפשר.
-
- 4. ממשיכים כך עם כל כמות האורז והגבינה.
-
- 5. מצפים את כדורי האורז בפירורי לחם. מטגנים בשמן עמוק עד שהציפוי מזהיב מכל הכיוונים.
-
- 6. בינתיים מחממים רוטב עגבניות.
-
- 7. מגישים את כדורי הארנצ'יני החמים בליווי רוטב עגבניות ופלחי לימון.