וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כדורי ארנצ'יני פריכים

נשנושי אורז פריכים בסגנון איטלקי הממולאים בגבינת מוצרלה חמה ונוזלית ועטופים בפירורי לחם

מתכון מאת: מאיה דרין, מערכת וואלה

בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • ל-25 יחידות:
  • 1/2 1 כוסות אורז עגול
  • 3 כפות גבינת פרמזן מגוררת
  • 1 ביצה טרופה
  • 1/2 כוס עשבי תיבול קצוצים (פטרוזיליה, בזיליקום, אורגנו)
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס לפי הצורך
  • למילוי:
  • 1 גליל (200 גרם) מוצרלה קשה חתוכה ל-25 קוביות
  • לציפוי:
  • 1.5 כוסות פירורי לחם
  • שמן לטיגון עמוק
  • להגשה:
  • 2 כוסות רוטב עגבניות חלק
  • פלחי לימון

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את האורז לפי הוראות היצרן, מוסיפים את גבינת הפרמזן לאורז החם.
  • 2. מצננים ומוסיפים ביצים טרופות, עשבים קצוצים, מלח ופלפל.
  • 3. מרטיבים את הידיים, מניחים על כרית כף היד כף אורז ומשטחים לקערית קטנה, מניחים קוביית מוצרלה, מכסים בכף נוספת של אורז ומגלגלים לכדור אטום ודחוס ככל האפשר.
  • 4. ממשיכים כך עם כל כמות האורז והגבינה.
  • 5. מצפים את כדורי האורז בפירורי לחם. מטגנים בשמן עמוק עד שהציפוי מזהיב מכל הכיוונים.
  • 6. בינתיים מחממים רוטב עגבניות.
  • 7. מגישים את כדורי הארנצ'יני החמים בליווי רוטב עגבניות ופלחי לימון.
  • סוכריות ריזוטו

  • ארנצ'יני: כדורי ריזוטו מטוגנים

  • כדורי ריזוטו עם גבינת מוצרלה

  • מג'דרה אטריות (חוראג' באסבעו)

  • קערת אורז, פטריות, אדממה ונבטים

  • מג'דרה ירוקים

  • אורז עם פטה ועגבניות שרי צלויות

  • אורז אדום מהיר וקל

  • ריזוטו ירקות אביב

  • אורז עם תפוחי אדמה ותירס

  • מנה שהיא ארוחה שלמה: אורז עם תרד וחומוס

  • ארוחת ביבימבאפ

  • סלט אטריות רענן

  • אורז חגיגי

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully