- 1.מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן זית, וכשמתחיל להזהיב מוסיפים את השום והריזוטו. מערבבים עד שכל הגרגרים מצופים שמן.
-
- 2. מוסיפים בערך 1/3 מכמות ציר הירקות, עד כיסוי האורז ומבשלים ללא מכסה ותוך ערבוב מידי פעם עד להיספגות הנוזלים.
-
- 3. מוסיפים שוב את ציר הירקות בהדרגה כל פעם רק עד כיסוי האורז, ובוחשים עד שנספגים הנוזלים והאורז כבר כמעט רך.
-
- 4.מוסיפים את הסלקים הטחונים, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
-
- 5. מוסיפים את השמנת ונותנים לה להיספג באורז. האורז צריך להיות רך אבל לא מידי- אל דנטה.
-
- 6. מסירים מהאש, מוסיפים את הפרמז'ן, מערבבים מפזרים מעט עלי אורגנו טריים ומגישים מיד.