- 1. בקערה גדולה מערבבים היטב את הקמח, שיבולת שועל, קוקוס, שקדים, סוכר חום וגרידת התפוז.
-
- 2. לתוך קלחת קטנה מכניסים את החמאה, גולדן סירופ והמים ומבשלים על אש בינונית עד שהחמאה נמסה כליל והתערובה חלקה ומבריקה. בשלב זה מוסיפים את הסודה לשתיה ומערבבים היטב.
-
- 3. שופכים את תערובת הנוזלים על היבשים ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה הומוגנית.
-
- 4. משתמשים בכפית ככלי מדידה בעזרתה נוטלים בכל פעם כמות שווה מן הבצק, מגלגלים לכדור ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפיה, במרחק רב האחד מהשני (5 ס"מ לפחות).
-
- 5. אחרי שמסיימים לגלגל את כל הכדורים משטחים אותם עד עובי של ס"מ. אפשר עם כרית כף היד או שנעזרים בתחתית של כוס. אפשר לשטח עד עובי של 1 ס"מ.
-
- 6. אופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות במשך 18 דקות עד לקבלת צבע זהוב עמוק.
-
- 7. במידה ואתם אופים את שתי התבניות יחד יש במחצית הזמן להחליף ביניהם במיקום (עליון ותחתון) על מנת לאפשר אפיה שווה לכל העוגיות.
-
- 8. בתום האפיה מוציאים מן התנור ומקררים על התבנית. לאלו שמעדיפים עוגיות רכות יותר, יש להעבירן לרשת צינון מיד בתום האפיה. אפשר לאחסן בכלי זכוכית אטום, במקום מוצל, עד כשבוע ימים.