- 1. מרתיחים שמנת עם 20 גרם סוכר ומחכים רק עד שתגיע לסף רתיחה. מסירים מהאש.
-
- 2. בינתיים טורפים בקערה חלמונים וסוכר.
-
- 3. כשהשמנת מגיעה לנקודה של כמעט רתיחה מוסיפים לה את הממרח הקלאסי וטורפים עד להטמעה.
-
- 4. את תערובת השמנת מעבירים דרך מסננת דקה לקערת החלמונים. טורפים.
-
- 5. בתבנית תנור עם שפה גבוהה מניחים תבניות אישיות חסינות חום.
-
- 6. מוזגים את התערובת לכלים, לא עד הסוף כדי להותיר מקום לסוכר.
-
- 7. מכניסים לתנור שחומם לחום של 120 מעלות ומוזגים מים בתחתית התבנית העמוקה. אופים כשעה (תלוי בגודל הכלי) עד שכאשר מטלטלים את הכלי המרקם יציב.
-
- 8. מקררים לילה. לפני ההגשה מצפים בשכבה דקה של סוכר ושורפים את הציפוי עם ברנר עד לקירמול (לא חובה).