וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קרם ברולה בקלי קלות של מירי ארזי

השם קרם ברולה מרתיע לא מעט בשלנים אבל הקונדיטורית מירי ארזי מוכיחה שלהכין בבית קינוח צרפתי מרשים עם קראסט מסוכר, זה דווקא עניין פשוט מאד

מתכון מאת: מירי ארזי, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • לכ-20 מנות אישיות
  • 6 חלמונים (120 גרם)
  • 500 גרם שמנת מתוקה
  • 100 גרם סוכר
  • 100 גרם ממרח קלאסי

אופן ההכנה

  • 1. מרתיחים שמנת עם 20 גרם סוכר ומחכים רק עד שתגיע לסף רתיחה. מסירים מהאש.
  • 2. בינתיים טורפים בקערה חלמונים וסוכר.
  • 3. כשהשמנת מגיעה לנקודה של כמעט רתיחה מוסיפים לה את הממרח הקלאסי וטורפים עד להטמעה.
  • 4. את תערובת השמנת מעבירים דרך מסננת דקה לקערת החלמונים. טורפים.
  • 5. בתבנית תנור עם שפה גבוהה מניחים תבניות אישיות חסינות חום.
  • 6. מוזגים את התערובת לכלים, לא עד הסוף כדי להותיר מקום לסוכר.
  • 7. מכניסים לתנור שחומם לחום של 120 מעלות ומוזגים מים בתחתית התבנית העמוקה. אופים כשעה (תלוי בגודל הכלי) עד שכאשר מטלטלים את הכלי המרקם יציב.
  • 8. מקררים לילה. לפני ההגשה מצפים בשכבה דקה של סוכר ושורפים את הציפוי עם ברנר עד לקירמול (לא חובה).
  • קרם ברולה בטעמים

  • "ברולה" מנגו טבעוני

  • לחמניות קונצ'אס מתוקות

  • עוגת מנגולד במילוי אורז ועשבי תיבול

  • עוגת פנקייקים עם קרם וניל וסוכריות צבעוניות

  • פנקוטה יוגורט לימונית

  • פרנץ' טוסט פטנט

  • עוגת גבינה שושנים

  • סופגניות תפוחים שוויצריות

  • טרייפל שוקולד ופירות

  • קרם ברולה בסיסי

  • רולדה תותים וקצפת

  • חלה קלאסית

  • לוקומודס בסירופ דבש

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully