- 1. הרוטב: שמים את כל מרכיבי הרוטב למעט שמן התירס בכלי גבוה. טורפים בעזרת בלנדר מוט ומזליפים את השמן באיטיות ותוך טריפה. מניחים בצד.
-
- 2. הקרפים: מערבבים בקערה את הקמח, קמח האורז, אבקת הווסאבי ואבקת האפייה. בקערה נפרדת מערבבים את חלב הקוקוס והמים. יוצקים את הנוזלים לקערת המרכיבים היבשים וטורפים עד שהבלילה מתאחדת. מניחים בצד כ-20 דקות.
-
- 3. מחממים מחבת לפנקייקס, או מחבת נון סטיק בקוטר 24 ס"מ. משמנים במעט מאוד שמן. יוצקים כמות מהבלילה שתכסה את המחבת בשכבה דקה. מטגנים כדקה מכל צד, וממשיכים לטגן קרפים משארית הבלילה. מניחים בצד.
-
- 4. הסלט: משרים את אצות הוואקמה בקערה קטנה עם מים כ-10 דקות. מסננים ושומרים בצד. מרתיחים ליטר מים בסיר ומוסיפים כף מלח גס. חולטים את אפונת השלג 2 דקות ומיד מסננים ומעבירים לקערה עם מי קרח על מנת לעצור את הבישול. מסננים ושומרים בצד. מעבירים את כל מרכיבי הסלט לקערה, יוצקים את הרוטב ומערבבים.
-
- 5. להגשה, מניחים בכל צלחת קרפ ומעליו סלט, מפזרים מעט ג'ינג'ר מסוכר ומגישים.