מתכונים חמים

שניצל עגל וינאי

השף אבי שטייניץ מציע לכם ביקור בווינה, בלי צורך לעלות על מטוס: פשוט החליפו את חזה העוף המוכר בנתח עגל דקיק ואיכותי בציפוי מושקע - לא תתאכזבו.

מתכון מאת: אבי שטייניץ ,מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

שניצל עגל וינאי של השף אבי שטייניץ ו"אדום אדום" ליום העצמאות 2015 אדום אדום, בשר

מחשבון המרות

מצרכים

  • 4 שניצלים דקים מנתח ויסבראטן עגל טרי
  • לציפוי:
  • 150 גרם קמח לבן
  • 2 ביצים טרופות
  • כפית חרדל
  • 1/3 כפית מלח וקורט פלפל
  • שקית פירורי לחם (רצוי פנקו)
  • שמן צמחי לטיגון
  • חצי לימון

אופן ההכנה

  • 1. טורפים את הביצים ומערבבים עם המלח, הפלפל והחרדל.
  • 2. טובלים את השניצל בקמח, בביצה ולסיום בפירורי הלחם, מהדקים היטב את הפירורים לנתח.
  • 3. מחממים שמן צמחי בחצי מגובה מחבת רחבה, מטגנים את השניצלים משני צדיהם על להבה בינונית, עד שהם מזהיבים.
  • 4. מוציאים מהשמן, סופגים את שאריות השמן בנייר סופג ומגישים עם חצי לימון.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/הלתנאי שימוש
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully