שניצל עגל וינאי

השף אבי שטייניץ מציע לכם ביקור בווינה, בלי צורך לעלות על מטוס: פשוט החליפו את חזה העוף המוכר בנתח עגל דקיק ואיכותי בציפוי מושקע - לא תתאכזבו.

מתכון מאת: אבי שטייניץ, מערכת וואלה!
שניצל עגל וינאי של השף אבי שטייניץ ו"אדום אדום" ליום העצמאות 2015 אדום אדום, בשר. אריאל שרוסטר,
שניצל עגל וינאי של השף אבי שטייניץ ו"אדום אדום" ליום העצמאות 2015 אדום אדום, בשר(צילום: אריאל שרוסטר)

מצרכים

  • 4 שניצלים דקים מנתח ויסבראטן עגל טרי
  • לציפוי:
  • 150 גרם קמח לבן
  • 2 ביצים טרופות
  • כפית חרדל
  • 1/3 כפית מלח וקורט פלפל
  • שקית פירורי לחם (רצוי פנקו)
  • שמן צמחי לטיגון
  • חצי לימון

אופן ההכנה

  • 1. טורפים את הביצים ומערבבים עם המלח, הפלפל והחרדל.
  • 2. טובלים את השניצל בקמח, בביצה ולסיום בפירורי הלחם, מהדקים היטב את הפירורים לנתח.
  • 3. מחממים שמן צמחי בחצי מגובה מחבת רחבה, מטגנים את השניצלים משני צדיהם על להבה בינונית, עד שהם מזהיבים.
  • 4. מוציאים מהשמן, סופגים את שאריות השמן בנייר סופג ומגישים עם חצי לימון.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully