שניצל עגל וינאי
השף אבי שטייניץ מציע לכם ביקור בווינה, בלי צורך לעלות על מטוס: פשוט החליפו את חזה העוף המוכר בנתח עגל דקיק ואיכותי בציפוי מושקע - לא תתאכזבו.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 4 שניצלים דקים מנתח ויסבראטן עגל טרי
- לציפוי:
- 150 גרם קמח לבן
- 2 ביצים טרופות
- כפית חרדל
- 1/3 כפית מלח וקורט פלפל
- שקית פירורי לחם (רצוי פנקו)
- שמן צמחי לטיגון
- חצי לימון
אופן ההכנה
- 1. טורפים את הביצים ומערבבים עם המלח, הפלפל והחרדל.
- 2. טובלים את השניצל בקמח, בביצה ולסיום בפירורי הלחם, מהדקים היטב את הפירורים לנתח.
- 3. מחממים שמן צמחי בחצי מגובה מחבת רחבה, מטגנים את השניצלים משני צדיהם על להבה בינונית, עד שהם מזהיבים.
- 4. מוציאים מהשמן, סופגים את שאריות השמן בנייר סופג ומגישים עם חצי לימון.