וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ירוקים מוקפצים בקארי ירוק

צלחת ירוקים מוקפצים במרינדת רוטב קארי ירוק עם בוטנים קצוצים ורוטב צ'ילי חריף. למנה הירוקה-רעננה הזאת קוראים "פאק נינג"

מתכון מאת: מערכת וואלה

הלת'י בוי. עיבוד תמונה
הלת'י בוי

מצרכים למתכון

  • (ל-4 מנות):
  • 2 יחידות ברוקולי/ ברוקומיני
  • 1/2 קילו שעועית ירוקה
  • 1/2 קילו אפונת שלג/ אפונת גינה/ אספרגוס/ לוביה
  • 2 יחידות באק צ'וי
  • 2 כפות רוטב קארי ירוק
  • 100 גרם בוטנים קצוצים
  • 2 כפות רוטב צ'ילי חריף
  • 2 כפות שמן קוקוס
  • לקישוט: בזיליקום, נענע, צנוניות, פלפל חריף ירוק ושבבי קוקוס

אופן ההכנה

  • 1. קולים את הבוטנים. מרתיחים מים בסיר עמוק וחולטים את הירוקים למשך 4 דקות. מסננים.
  • 2. בקערה רחבה מערבבים את הברוקולי, שעועית, אפונה ובאק צ'וי עם הקארי הירוק, ומשאירים בקערה למשך שעה.
  • 3. מחממים מחבת/ ווק עם מעט שמן קוקוס, מקפיצים את הירוקים על אש גבוה למשך 5 דקות.
  • 4. מוסיפים למחבת את הבוטנים הקצוצים ואת רוטב הצ'ילי החריף, ומבשלים עוד 2 דקות.
  • 5. מורידים לצלחת ומקשטים במעט בזיליקום, נענע, צנוניות, פלפל חריף ושבבי קוקוס.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully