- 1. מחממים תנור ל-175 מעלות.
-
- 2. מסדרים מנז'טים מתאימים בתבנית השקעים (בתמונה מנז'טים 1/2 1 ס"מ).
-
- 3. ממיסים חמאה ושוקולד בקערת מיקרו בזהירות בפולסים.
-
- 4. במיקסר מקציפים חלבונים עם כף סוכר ומלח לקצף יציב אך לא נוקשה. מוציאים את הקצף לקערה.
-
- 5. במיקסר מקציפים חלמונים עם כף סוכר כ-3 דקות. מוסיפים קמח לתוך התערובת ומערבבים כדקה.
-
- 6. מוסיפים את השוקולד והחמאה המומסים, ואת תמצית הווניל ומערבבים כדקה.
-
- 7. עוצרים את המיקסר ומקפלים בעדינות בעזרת לקקן את החלבונים המוקצפים אל תוך התערובת שבמיקסר (קודם 1/3מהכמות ואחר כך את היתרה).
-
- 8. מעבירים את המסה לשקית זילוף וממלאים את המנז'טים עד לגובה 1/2 ס"מ מהשוליים.
-
- 9. אופים 4 דקות בדיוק (על מנת להשאיר את לבם רך),
- ניתן לקשט במעט גנאש שוקולד וסוכריות.