וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פאדג' מאפינס

עוגות שוקולד קטנטנות, חמודות ועשירות בארבע דקות אפייה בלבד. נעמה נויהאוז מכינה הרבה, כי הן מתחסלות במהירות

מתכון מאת: נעמה נויהאוז, מערכת וואלה

פאדג' מאפינס של נעמה נויהאוז. נמרוד סונדרס
פאדג' מאפינס של נעמה נויהאוז

מצרכים למתכון

  • לכ-70 מאפינס בתבנית שקעים קטנים:
  • 100 גר' חמאה
  • 200 גר' שוקולד מריר 60%
  • 4 ביצים M מופרדות
  • 2 כפות סוכר
  • 1/4 כפית מלח
  • 1 כף קמח
  • 1/2 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-175 מעלות.
  • 2. מסדרים מנז'טים מתאימים בתבנית השקעים (בתמונה מנז'טים 1/2 1 ס"מ).
  • 3. ממיסים חמאה ושוקולד בקערת מיקרו בזהירות בפולסים.
  • 4. במיקסר מקציפים חלבונים עם כף סוכר ומלח לקצף יציב אך לא נוקשה. מוציאים את הקצף לקערה.
  • 5. במיקסר מקציפים חלמונים עם כף סוכר כ-3 דקות. מוסיפים קמח לתוך התערובת ומערבבים כדקה.
  • 6. מוסיפים את השוקולד והחמאה המומסים, ואת תמצית הווניל ומערבבים כדקה.
  • 7. עוצרים את המיקסר ומקפלים בעדינות בעזרת לקקן את החלבונים המוקצפים אל תוך התערובת שבמיקסר (קודם 1/3מהכמות ואחר כך את היתרה).
  • 8. מעבירים את המסה לשקית זילוף וממלאים את המנז'טים עד לגובה 1/2 ס"מ מהשוליים.
  • 9. אופים 4 דקות בדיוק (על מנת להשאיר את לבם רך),
  • ניתן לקשט במעט גנאש שוקולד וסוכריות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully