- 1. בסיר בינוני, מערבבים חלב סויה, מים ומלח ומביאים לרתיחה על אש בינונית. בוחשים מדי פעם.
-
- 2. שוטפים קלות את עלי התרד ושמים בסיר ללא תוספת מים. מביאים לרתיחה ומבשלים כדקה או שתיים עד שהתרד מתרכך ומתכווץ. מסננים וסוחטים היטב ומוסיפים לסיר. שוברים את האטריות לתוך הסיר ומבשלים כ-4-5 דקות עד שהאטריות מוכנות.
-
- 3. מנמיכים את האש ומתבלים בשמן שומשום, ג'ינג'ר, שום וסוכר. מוסיפים כמה טיפות רוטב סויה, טועמים ומתקנים תיבול. מוסיפים גזר ונבטים ומבשלים עוד דקה.
-
- 4. מקשטים בכוסברה או בבצל ירוק ומגישים.
-
- מבוסס על מתכון בספר "פשוט בריא" של פיליס גלזר בהוצאת מודן.