סלט כרוב, חסה, סלרי ונבטים

סלט כרוב עם חסה, סלרי, נבטים והרבה פינוקים מתוך "פשוט טעים ובריא", ספרה החדש של אביגיל מייזליק

מתכון מאת: אביגיל מייזליק, מערכת וואלה! אוכל
סלט כרוב, חסה, סלרי ונבטים, מתוך הספר "פשוט טעים ובריא" אביגיל מייזליק. דניאל לילה
שילוב מנצח לסלט עשיר בירוקים

מצרכים

    • ½ כרוב לבן
    • ½ חסה
    • 4 גבעוליסלרי אמריקאי, פרוסים לרצועות
    • 1 כוסנבטים (חמניות, שעועית, אלפלפה)
    • ½ כוסבצל ירוק חתוך באלכסון
    • ½ כוסחמוציות
    • ½ כוסשקדים קלופים, חצויים (אפשר גם שבבי שקדים)
    • 2 כפותסילאן
    • 5 כפותחומץ בלסמי
    • 6 כפותשמן זית
    • 1 כףחרדל דיז'ון
    • מלח
    • פלפל שחור

אופן ההכנה

איך מכינים סלט כרוב, חסה, סלרי ונבטים?

  • 1קולים על מחבת יבשה או בתנור את השקדים למשך 6-5 דקות, מערבבים ובודקים מדי פעם, עד שהם מזהיבים.
  • 2פורסים את הכרוב לרצועות, ומעבירים לקערה. קורעים את עלי החסה לפיסות קטנות, ומעבירים לקערה.
  • 3מוסיפים את הסלרי, הנבטים והבצל הירוק. מפזרים על הכל את החמוציות והשקדים הקלויים, ומשאירים מעט בצד על מנת לפזר מלמעלה.
  • 4מערבבים בקערית את הסילאן, החומץ, השמן, החרדל, מלח ופלפל לקבלת רוטב אחיד. יוצקים על הסלט ומערבבים היטב. מפזרים מלמעלה מעט חמוציות ושקדים ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully