- 1. מערבבים היטב קמחה וחמאה רכה.
-
- 2. יוצרים עיגול במרכז התערובת ומוסיפים ביצים ושמנת חמוצה ומערבבים עד ליצירת בצק.
-
- 3. מפרידים בקערה ל-4 כדורים. הבצק שנוצר מאוד עדין ולא דבק בגלל כמויות השומן הגבוהות. מניחים לשעתיים למנוחה בטמפרטורת החדר, מכוסה.
-
- 4. פותחים עם מערוך כל עיגול בצק ליריעה גדולה בעובי דק עד לרמה שבה ניתן למתוח אותו עוד מבלי לקרוע. ברגע שהבצק נקרע -הוא כבר דק מדי.
-
- 5. מערבבים את חומרי המילוי ומתחילים להוסיף מעט קמח. מוסיפים בכל פעם כמות קטנה וממשיכים לערבב עד שנוצר בצק במרקם חולי מאד.
-
- 6. מניחים במרכז כל בצק רבע מהמילוי ומפזרים גם מעט בצדדים. מקפלים את השוליים פנימה בעובי של כשני סנטימטר ואז מתחילים לגלגל אותו מהצד הקרוב אליכם לרחוק, לצורה של רולדה. לאחר הגלגול עושים חורים עם המזלג בעדינות (הבצק מאוד עדין).
-
- 7. עם סכין חדה חותכים את הרולדה למעוינים ומברישים מעל בחלמון.
-
- 8. אופים בתנור שחומם ל-200 מעלות 10-13 דקות.