- 1. הכנת הרוטב: מערבבים היטב את כל החומרים יחדיו עד להמסה מלאה של הסוכר (ניתן להכין מראש כמות כפולה ולשמור בקירור עד חודש ימים).
-
-
- 2. שוטפים את החציל, מסננים ומיד מקמחים עם קורנפלור. מסננים במסננת יבשה מעודפי הקורנפלור. מטגנים טיגון עמוק עד לקבלת פריכות מלאה וגוון צהבהב (חשוב שהחציל יהיה פריך מאוד מבחוץ ונימוח מבפנים). מסננים מהשמן על נייר סופג.
-
- 3. שוטפים את הטופו, מסננים, ומיד מקמחים עם קורנפלור. מסננים במסננת יבשה מעודפי הקורנפלור. מטגנים טיגון עמוק עד לקבלת פריכות עדינה בעלת גוון צהבהב. מסננים מהשמן על נייר סופג.
-
- 4. בווק או במחבת עמוקה מצמצמים את הרוטב עד ל-50% מהנוזלים.
-
- 5. מוסיפים את הטופו והחצילים הפריכים, ומקפיצים כמה שניות.
-
- 6. מוסיפים את הקורנפלור המדולל במים, ומסמיכים.
-
- 7. מוסיפים את הבצל ירוק, ומקפיצים למשך 2-3 שניות בלבד.
-
- 8. מגישים בצלחת הגשה לצד אורז לבן מאודה, שהוכן מראש.
-
- 9. מקשטים בבצל ירוק, ומשלימים טעם עם נגיעת שמן שומשום (2-3 טיפות בלבד, הוא מאוד חזק).