- 1. במיקסר עם בלון הקצפה מקרימים חמאה וסוכר למצב משחתי. מוסיפים את החלמון והתמציות ומסיימים כשנוצרת עיסה אחידה.
-
- 2. מוסיפים את הקמח ואבקת הקורנפלור בהדרגה (אפשר בשתי נאגלות) וממשיכים לעבד קלות בעזרת וו גיטרה, עד לקבלת בצק חלק. כאשר הבצק מתחיל להיאסף ולהיפרד משולי קערת המיקסר - סימן שהוא מוכן.
-
- 3. מחלקים את הבצק לפיסות קטנות במשקל 20 גר' (מומלץ לשקול או לקרוץ בכפית מדידה, על מנת שכל העוגיות יהיו בגודל אחיד, כך מובטחת תוצאה אחידה גם בתום האפייה).
-
- 4. מגלגלים את חתיכות הבצק לכדורים, מניחים על גבי נייר האפיה ולוחצים אצבע במרכזה כך שיווצר שקע שמדמה את העוגיה לכפתור.
-
- 5. מחממים תנור ל-175 מעלות. בשלב זה אפשר למלא את העוגיות לפני הכנסתן לתנור בממרח שוקולד או בשוקולד מומס עם כפית שמן, וניתן גם לעשות זאת אחרי ההוצאה מהתנור. הן תהיינה טעימות בכל מקרה, תחליטו אם אתם מעדיפים את המלית שלכם רכה וטרייה או אפויה עם קרום מלמעלה.
-
- 6. אופים כ-12 דקות עד שהעוגיות מקבלות צבע חום זהוב. מוציאים מן התנור וממתינים כמה דקות, או שמאפשרים לילדים להסתער.