- 1. בקערה גדולה שמים קמח, ביצה טרופה, מים, חמאה ומלח, ולשים. על הבצק להיות רך וגמיש, אבל לא דביק. פורסים את הבננה, מחממים מחבת, מוסיפים רוטב שזיפים ופרוסות הבננה עד שמקבלות גוון קרמלי חום.
-
- 2. מחלקים את הבצק לכדורים בגודל כדור מטקות. טובלים את הידיים בכף שמן ומורחים את כדורי הבצק כך שיהיו מרוחים מכל עבר. מכסים במגבת, ונותנים לבצק לנוח 3 שעות.
-
- 3. בסיר קטן מביאים לרתיחה קרם קוקוס, סויה מתוקה, תמצית וניל וסוכר, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 10 דקות נוספות על אש בינונית. מורידים מהאש.
-
- 4. מרדדים כל כדור בצק לדיסקית גדולה ודקה בגודל של פיתה. מחממים כף חמאה במחבת גדולה, מניחים את הבצק במחבת החמה ומטגנים צד אחד עד שמזהיב. מניחים במרכז העלה בננות מקורמלות, מזליפים בנדיבות רוטב סויה-וניל, מפזרים קצת קוקוס מגורד. מקפלים את הבצק על המילוי בצורת מעטפה, מנמיכים את האש, הופכים את המעטפה, ומניחים לה להיטגן עוד כדקה.
-
- 5. בצלחת הגשה מניחים את מעטפת הבננה לוטי, מפזרים בוטנים ופרוסות דקות של בננה מקורמלת. אם רוצים, מוסיפים ממרח שוקולד.