- 1. מרדדים את בצק העלים לכמחצית מעוביו ומסמנים 10 ס"מ על 8 ס"מ.
-
- 2. מייבשים את הטופו במגבת וחותכים למלבנים של 8 ס"מ על 6 ס"מ.
-
- 3. את הפטריות מקפיצים במחבת עד שיצאו כל הנוזלים ומניחים במסננת במקרר.
-
- 4. מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
- 5. להרכבת המאפה: מניחים מלבן טופו על מלבן של בצק מברישים מעט ביצה בצדדים וסוגרים בקיפול כמו סיגר או בורקס ומורחים בביצה. אופים בתנור חם 180 מעלות כעשר דקות עד להזהבה של הבצק.
-
- 6. להכנת הרוטב: מכניסים את כל החומרים לסיר ומבשלים על אש בינונית עד להסמכה של הרוטב אפשר להשתמש בקורנפלור לפי הצורך. מגישים ביחד עם הרוטב.