וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק שעועית גרוזיני

מרק שעועית אדומה בסגנון גרוזיני שכולו בריאות, עם תמרינדי מתקתק ושפע עשבי תיבול - שמיר, פטרוזיליה, כוסברה ונענע.

מתכון מאת: מסעדת ראצ'ה, מערכת וואלה

מרק שעועית אדומה. נועם מושקוביץ
מרק שעועית אדומה

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 500 גר' שעועית אדומה
  • 4 שיני שום קצוצות דק
  • כף תמרינדי
  • 10 עלי נענע
  • 1/2 צרור כוסברה
  • 1/2 צרור פטרוזיליה
  • 1/2 צרור שמיר
  • מלח – לפי הטעם
  • פלפל שאטה לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. משרים את השעועית במים כשעתיים.
  • 2. מסננים ומעבירים לסיר מוסיפים כ- 5 כוסות מים.
  • 3. מביאים לרתיחה ומבשלים כשעה וחצי.
  • 4. מוסיפים את השום, מלח ופלפל. מרתיחים עוד כרבע כחצי שעה, ומסירים מהאש.
  • 5. ומועכים את השעועית בסיר כמו שמועכים פירה, עם מרית.
  • 6. קוצצים את כל הירק קיצוץ דק, מוסיפים לסיר ומבשלים עוד כרבע שעה. מגישים עם לחם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully