- 1. מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר רחב.
-
- 2. משטחים את חזה העוף לעובי הרצוי (אני אוהב דק מאוד) בעזרת הניילונים שהשניצל מגיע עטוף בהם.
-
- 3. שוברים בידיים את השקדים הפרוסים.
-
- 4. מסדרים עמדת ציפוי: בצלחת שטוחה אחת שמים את הקמח, בקערה רחבה (או סיר רחב ושטוח) טורפים את הביצים יחד עם שאר המצרכים לתערובת ובצלחת נוספת מערבבים את השקדים עם פירורי הלחם.
-
- 5. טובלים את חזה העוף בקמח, לאחר מכן בתערובת הביצים ואז בפירורי הלחם והשקדים, כך שיהיה עטוף מכל הכיוונים.
-
- 6. מטגנים בשמן עמוק כ-2-3 דקות מכל צד, עד להזהבה יפה, ומעבירים לנייר סופג. מטגנים בכל פעם שניצל אחד גדול או 2-3 קטנים.מגישים מיד, ביחד עם קטשופ ופירה.