- 1. הכנת הכופתה: קולפים את תפוחי האדמה, חותכים לקוביות ומבשלים כ-25 דקות. מסננים את המים, ומועכים אותם לפירה. מוסיפים את שאר המצרכים של הכופתאות, מערבבים וקורצים כדורים בגודל כדור פינג פונג.
-
- 2. ציפוי הכופתאות: מניחים את המרכיבים היבשים והתרד בקערה, מוסיפים את המים תוך כדי טריפה ומניחים למסה לעמוד כעשר דקות. אמור להתקבל מרקם הדומה לטמפורה יפנית, כלומר סמיך ונוזלי. אם המסה דלילה מדי, יש להוסיף עוד קצת קמח חומוס. אם היא סמיכה מדי, יש להוסיף מעט מים.
-
- 3. הכנת הקארי: מניחים סיר על אש בינונית, ומוסיפים את החמאה. ברגע שהיא נמסה, מוסיפים את זרעי החילבה, ומטגנים כדקה עד שהם מזהיבים. מוסיפים את גראם מסאלה ואבקת הקארי, ומטגנים כדקה נוספת.
-
- 4. מוסיפים את יתר המרכיבים של הקארי, מביאים לרתיחה ומעבירים לאש קטנה. מבשלים כחצי שעה. בסוף הבישול, טוחנים את הקארי לרוטב חלק בעזרת בלנדר מוט.
-
- 5. הרכבת המנה: טובלים את הכדורים בבלילת הציפוי, ומטגנים בשמן עמוק עד קבלת גוון חום-זהוב.
-
- 6. מניחים מעט מרוטב הקארי החם בתחתית הצלחת, ומניחים את הכדורים המטוגנים מעל.