פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      צ'ורוס ספרדי אמיתי

      עינב אזגורי מהסרווסריה בת"א חוגג עם צ'ורוס, מקלות בצק מטוגנים תוצרת ספרד, שמזכירים סופגניה מוארכת שמגישים עם שוקולד חם או ריבת חלב

      16 מדרגים / 3.17 כוכבים

      צ'ורוס ספרדי של הסרווסריה (נמרוד סונדרס)
      צ'ורוס ספרדי של הסרווסריה (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • לכ-50 יחידות:
      • 4 כוסות (1 ליטר) מים
      • 300 גרם חמאה
      • 4 כוסות (560 גרם) קמח
      • 1 כף (20 גרם) מלח
      • 3 כפות (40 גרם) סוכר
      • 8 ביצים M
      • שמן לטיגון
      • להגשה:
      • סוכר לבן לגלגול
      • שוקולד חם או ריבת חלב

      אופן ההכנה

      • 1. מרתיחים את המים עם הסוכר והמלח. כאשר המים רותחים, מוסיפים את החמאה ומרתיחים שוב עד שהחמאה נמסה לחלוטין והנוזל מבעבע.
      • 2. שופכים פנימה את הקמח, ומערבבים עם כף עץ עד שנוצר גוש בצק.
      • 3. מעבירים את הבצק למיקסר עם וו גיטרה, ולשים במהירות בינונית. תוך כדי מוסיפים בהדרגה את הביצים (אחת-אחת) עד שכולן נטמעות לגמרי בבצק. מעבירים את הבצק לשק זילוף עם צנתר כוכב.
      • 4. מחממים שמן בסיר קטן ועמוק לטמפרטורה של 180 מעלות. מזלפים בצק ישירות לשמן החם (אורך של כ-10 ס"מ). מטגנים משני הצדדים עד הזהבה.
      • 5. מגלגלים את הצ'ורוס בסוכר לבן, ומגישים עם שוקולד חם או ריבת חלב.

      מתכונים נוספים

      צ'ורוס ספרדי אמיתי
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -