פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עוגיות של נסיכות

      תדמיינו שהוזמנתם לתה אצל המלכה ואל השולחן מוגשות עוגיות נסיכה מלכותיות. נעמה נויהאוז מתרגשת לקראת שבת עם עוגיות חגיגיות במיוחד בשני צבעים במילוי חלבה פטל חמצמץ

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      עוגיות נסיכה: עוגיות סנדוויץ' שחור לבן במילוי ריבת פטל וממרח חלבה (נמרוד סונדרס)
      עוגיות נסיכה: עוגיות סנדוויץ' שחור לבן במילוי ריבת פטל וממרח חלבה (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • ל-30 זוגות של עוגיות:
      • לבצק הבסיסי:
      • 1/2 2 כוסות קמח (350 גרם)
      • 1 כוס אבקת סוכר (120 גרם)
      • 1/2 כפית מלח
      • 200 גרם חמאה חתוכה לקוביות קטנות
      • 1 ביצה
      • 1 חלמון
      • 1/2 כפית תמצית וניל
      • לבצק השחור:
      • 70 גר קקאו כהה
      • 1 כף מים קרים
      • למילוי:
      • ריבת פטל
      • ממרח חלבה
      • אופציות נוספות-ריבת משמש, חמאת בטנים, ממרח שוקולד, ממרח לוטוס.

      אופן ההכנה

      • 1. בקערת מיקסר עם גיטרה מעבדים במהירות בינונית את הקמח, אבקת הסוכר, המלח והחמאה עד להיווצרות פירורים קטנים.
      • 2.מוסיפים את הביצה, החלמון ותמצית הוניל וממשיכים לעבד רק עד לקבלת גוש בצק ועוצרים.
      • 3. מוציאים ביד כחצי מכמות הבצק, מוסיפים למיקסר את הקקאו וכף המים ומעבדים קצרות עד שהבצק נצבע בשחור אחיד (כחצי דקה).
      • 4. משטחים את הבצק הלבן והשחור למלבנים, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
      • 5. מרדדים את שני הבצקים למלבנים בעובי של כ-3 מ"מ וקורצים לעיגולים בעזרת קורצן עוגיות או כוס.
      • 6. בחצי מהעיגולים קורצים שני "חלונות" בצורת לב, פרח או כל צורה אחרת.
      • 7. מחממים תנור ל-175 מעלות ואופים את העוגיות בתבנית עם נייר אפיה כרבע שעה עד להזהבה של הבצק הלבן (כך נדע שגם העוגיות הכהות כבר מוכנות). מקררים לגמרי לפני המילוי.
      • 8. ההרכבה: מעבירים את המילויים לשקיות זילוף, מזלפים מעט על העוגיה התחתונה (זו שללא חורים): על חצי משטח העוגיה ריבה, ועל החצי השני ממרח חלבה. ומצמידים בעדינות את העוגיה העליונה. (אם רוצים, ניתן לפזר אבקת סוכר על העוגיות העליונות לפני המילוי). ניתן לשמור בקופסא אטומה כשבוע.

      עוד מתכוני עוגיות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -