- 1. בקערת מיקסר עם גיטרה מעבדים במהירות בינונית את הקמח, אבקת הסוכר, המלח והחמאה עד להיווצרות פירורים קטנים.
-
- 2.מוסיפים את הביצה, החלמון ותמצית הוניל וממשיכים לעבד רק עד לקבלת גוש בצק ועוצרים.
-
- 3. מוציאים ביד כחצי מכמות הבצק, מוסיפים למיקסר את הקקאו וכף המים ומעבדים קצרות עד שהבצק נצבע בשחור אחיד (כחצי דקה).
-
- 4. משטחים את הבצק הלבן והשחור למלבנים, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
-
- 5. מרדדים את שני הבצקים למלבנים בעובי של כ-3 מ"מ וקורצים לעיגולים בעזרת קורצן עוגיות או כוס.
-
- 6. בחצי מהעיגולים קורצים שני "חלונות" בצורת לב, פרח או כל צורה אחרת.
-
- 7. מחממים תנור ל-175 מעלות ואופים את העוגיות בתבנית עם נייר אפיה כרבע שעה עד להזהבה של הבצק הלבן (כך נדע שגם העוגיות הכהות כבר מוכנות). מקררים לגמרי לפני המילוי.
-
- 8. ההרכבה: מעבירים את המילויים לשקיות זילוף, מזלפים מעט על העוגיה התחתונה (זו שללא חורים): על חצי משטח העוגיה ריבה, ועל החצי השני ממרח חלבה. ומצמידים בעדינות את העוגיה העליונה. (אם רוצים, ניתן לפזר אבקת סוכר על העוגיות העליונות לפני המילוי). ניתן לשמור בקופסא אטומה כשבוע.