- 1. מכינים את הבצק: מעבדים את החומרים בקצות האצבעות ולשים רק עד שמתקבל בצק אחיד. חשוב לא לעבד יותר ממה שצריך. עוטפים בניילון או מגבת ומניחים בצד למשך 10 דקות לפחות על מנת שהבצק ינוח.
-
- 2. מכינים את המלית: מערבבים את כל החומרים יחד. טועמים ובודקים אם כדאי להוסיף מלח.
-
- 3.מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
-
- 4.מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים. מרדדים כל חצי על נייר אפייה, לעלה בעובי 2-3 מ"מ. מפזרים חצי מכמות המלית ומגלגלים. מניחים את השטרודלים בתבנית עם נייר אפייה, מסמנים חיתוך עתידי בעובי ס"מ-ס"מ וחצי. אופים כחצי שעה.
-
- 5.מוציאים מהתנור, חותכים לגמרי ואם יש צורך מחזירים לתנור לעוד 5 דקות.